W pewien sposób magiczny. Może nie jest to film idealny, ale ma swój niepowtarzalny klimat. Postać, którą grała Jolie... Powiem tyle - może nie jestem specjalnym fanem Angeliny Jolie, choć jest to piękna kobieta, ale... gdybym spotkał tak zjawiskową kobietę jak w tym filmie, to pewnie zachowywałbym się jeszcze gorzej, niż panowie w recepcji itd... Gapił się i ślinił i nie byłbym w stanie zrobić nic więcej :D
ja jestem kobietą, i bynajmniej nie homo, a rola jaką angelina jolie w tym filmie przedstawiła naprawde mnie zafascynowała. wystarczy spojżec na delikatność jej naturalnych aspektów które powodują, że rola zdaje się byc prawdziwa. to wspaniała aktorka
Faktycznie, Angelina błyszczała w każdej scenie, pasowała jej rola pięknej i bogatej. Do tego uroczy Johny oraz fenomenalna sceneria i już mamy świetne romansidło z kryminalnym tłem. Oczywiście to w żadnym wypadku nie jest thriller, jak sugeruje opis.
Przyjemnie się oglądało, zdecydowanie polecam, tylko proszę się nie nastawiać na jakieś wybitne albo ambitne kino.