PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484295}

Turysta

The Tourist
2010
6,6 198 tys. ocen
6,6 10 1 197555
4,3 29 krytyków
Turysta
powrót do forum filmu Turysta

Nie wiem skąd te wszystkie złe opinie na temat tego filmu. (Zreszta przegladajac komentarze na filmwebie wiekszosc pisze niezły itp 7/10 lub 8/10).
Polecam film, głownie ze wzlegu na piękną Angeline i jak zawsze wspaniałem Deppa.
Film nie jest komedią tak jak uznały to zlote globy. Jest to po czesci thriller/kryminał troche. Nie mozna w jednym gatunku go zamiescic.
Ale film fajny, przyjemny, w sam raz na ponure dni ze sniegiem. (Wspaniała Wenecja, piękne zdjęcia).

ocenił(a) film na 5
kellyo012

nie widziałam filmu, ale słyszałam wiele opinii na "nie", chociaż wszyscy standardowo zachwalają Deepa i Angie. Zawsze chcialam zobaczyc ich razem, więc chetnie film zobacze

kityperry

Film pozbawiony ikry , nie wiem po co się kręci takie coś.Film to po prostu jakaś reklama Angeliny jako wytwornej, nienagannej damy w każdym calu i w każdej klatce filmu.W ogóle Ci aktorzy raczej już nie powinni grać razem, na pewno nie w takich gniotach.Nie dziwi mnie ,że ludzie na to nie chodzą do kina ,bo nie ma na co.

ocenił(a) film na 5
dekon0

...Dokładnie! Dwie wypomadowane, byłe "sexbomby", to jednak za mało,żeby nie ziewać przy tym (wielokrotnie) odgrzewanym kotlecie. Deep próbował być "czarujący" jak w "Piratach",a Angelina uporczywie zasłaniała opadnięte cycki. Niestety oboje robili to mało skutecznie;) Nuda i żenada!...:P