Nie wiem skąd te wszystkie złe opinie na temat tego filmu. (Zreszta przegladajac komentarze na filmwebie wiekszosc pisze niezły itp 7/10 lub 8/10).
Polecam film, głownie ze wzlegu na piękną Angeline i jak zawsze wspaniałem Deppa.
Film nie jest komedią tak jak uznały to zlote globy. Jest to po czesci thriller/kryminał troche. Nie mozna w jednym gatunku go zamiescic.
Ale film fajny, przyjemny, w sam raz na ponure dni ze sniegiem. (Wspaniała Wenecja, piękne zdjęcia).
nie widziałam filmu, ale słyszałam wiele opinii na "nie", chociaż wszyscy standardowo zachwalają Deepa i Angie. Zawsze chcialam zobaczyc ich razem, więc chetnie film zobacze
Film pozbawiony ikry , nie wiem po co się kręci takie coś.Film to po prostu jakaś reklama Angeliny jako wytwornej, nienagannej damy w każdym calu i w każdej klatce filmu.W ogóle Ci aktorzy raczej już nie powinni grać razem, na pewno nie w takich gniotach.Nie dziwi mnie ,że ludzie na to nie chodzą do kina ,bo nie ma na co.
...Dokładnie! Dwie wypomadowane, byłe "sexbomby", to jednak za mało,żeby nie ziewać przy tym (wielokrotnie) odgrzewanym kotlecie. Deep próbował być "czarujący" jak w "Piratach",a Angelina uporczywie zasłaniała opadnięte cycki. Niestety oboje robili to mało skutecznie;) Nuda i żenada!...:P