PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484295}

Turysta

The Tourist
2010
6,6 198 tys. ocen
6,6 10 1 197572
4,7 24 krytyków
Turysta
powrót do forum filmu Turysta
meski

spojler !!! marne próby przekonania ze on jest naprawdę Frank Tupelo (ale chyba oto chodziło by było to tak słabe )

film naprawdę bardzo średni !
ale i tak fani Johnn'a Depp'a to obejrzą (ja chociaż tak zrobiłem )
a to ze ktoś daje temu filmowi 8 to jakieś nie spełnione kobiety lub bardzo rzadko oglądają NAPRAWDĘ DOBRE FILMY

Big_Star_Varna*

Z ciężkim sercem daję taką kiepską ocenę:(. A to mógł być całkiem fajny obraz......bo i pomysł był ciekawy i miejsce akcji. Angelina zarżnęła ten film tępą żyletką:/, nic ale to nic już nie było w stanie go uratować, nawet Deep. Jedyny moment gdzie wyglądała normalnie to stojąc tyłem w czarnej koszuli nocnej, kiedy się nie ruszała, nie odzywała ani nie pokazywała mimiki.....reszta tragedia....miałam wrażenie że patrzę na manekina czy kiepską wersję robota, a nie żywego człowieka. Tak mnie "poraziła jej gra aktorska i wygląd" w negatywnym sensie w tym filmie że już nic innego nie mogłam zobaczyć poza jej durną miną, kaczym chodem itp. Przesłoniła sobą wszystko........i nic już nie zostało z filmu:(

ocenił(a) film na 3
meski

mimo obsady, film lipny, nudny, przewidywalny....aż nie chce mi się rozpisywać...słabo 3/10