PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484295}

Turysta

The Tourist
2010
6,6 198 tys. ocen
6,6 10 1 197572
4,7 24 krytyków
Turysta
powrót do forum filmu Turysta

i w pewnym momencie zapytałam go, co sądzi o boskiej Angelinie, a on o dziwo odpowiedział, mu ,że w ogóle mu się nie podoba... Byłam trochę zdziwiona, bo wydawać by się mogło, że wszyscy uważają ją za klasyczną piękność... Jednak jak widać, nie wszystkim może się podobać ...

TheTusiax

Ja też to oglądałem z rodzicami i tak z ciekawości się o to samo zapytałem a mój tato z grubej rury ze wygląda jak cytuję "stara bajzera" xD. Dla mnie szok. Jak ktoś w wieku trzydziestu paru lat może tak wyglądać. Dla mnie to ona jest ideałem pod każdym względem. Tak samo jak Nicole Kidman.

kamil10025

A i jeszcze mu powiedziałem że chyba zwariował i chyba się gdzieś walną.

ocenił(a) film na 4
TheTusiax

Mnie też się nie podoba tysiąc operacji plastycznych miałą już i to dlatego

Heroes222

No nie przesadzajcie już z tymi operacjami plastycznymi. Poprawiła sobie kilka rzeczy i tyle. Zastanawiam się czy inni (nie mam oczywiście namyśli Ciebie) majac tyle kasy nic by sobie nie poprawili w swoim wyglądzie.

kamil10025

Ona jest brzydka. Ma zbyt wielkie usta i mongolską urodę. Jako osoba jest spoko, ale jeżeli słyszę teksty "boska angelina" to się śmiechem zanoszę.

Foxfire

Boska to może ona nie jest ale napewno jest bardzo ładna i się wyróżnia na tle innych osób. Bardzo ją lubie nie tylko ze względy urode ale takze za to że zwraca uwagę na to co dzieje się z ludźmi w innych krajach i pomaga im w miarę jej możliwości.

Foxfire

http://www.filmweb.pl/film/Co+za+%C5%BCycie-2002-32877 w tym filmie to ona jeszcze ładnie wygląda ale z roku na rok robi się coraz okropniejsza

ocenił(a) film na 7
TheTusiax

Pozdrów Ojca synu....

ocenił(a) film na 8
luk2255

jestem córką :) jak widzę, nie wszędzie ma zwolenników...

użytkownik usunięty
TheTusiax

nie da sie ukryc, ze starzeje sie nam powoli angelina, z roku na rok coraz nizej spada na liscie seksbomb, za mlodu byla naprawde piekna, ale teraz zostala juz tylko naciagnieta twarz pelna botoksu i cycki pelne silikonu

użytkownik usunięty
TheTusiax

PS a twoi starzy sa po rozwodzie? gdyby mnie corka zapytala o cos takiego to raczej prawdy bym nie powiedzial bo w koncu 'tylko twoja matka jest dla mnie piekna' ;)

ocenił(a) film na 8

nie! i raczej zgodne małżeństwo :p, co prawda mama z nami nie oglądała ;]

ocenił(a) film na 7
TheTusiax

W taki razie pozdrów ojca córko i przepraszam za pomyłkę, Twój ojciec widać ma porządny gust, ponieważ mi ta kobita tez się nie podoba za bardzo są lepsze aktorki na przydkład Nina Dobrev. nie zapomnij pozdrowić :)

ocenił(a) film na 8
luk2255

hmmm raczej nie pozdrowię, bo niby od kogo:p a poza tym lepiej, żeby nie wiedział, że przedstawiam tu jego gusta co do aktorek;] A apropo Niny Dobrev - jest świetna! i taka zwyczajna i niezwyczajna .