PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484295}

Turysta

The Tourist
2010
6,6 198 tys. ocen
6,6 10 1 197572
4,7 24 krytyków
Turysta
powrót do forum filmu Turysta

Plagiat?

ocenił(a) film na 1

Nie polecam Turysty nikomu! beznadziejny film, deep gra jak ciota a jolina wyglada jakby
miala kij zamiast kregoslupa, no i dotego cala fabula sciagnieta z Anthony Zimmer z 2005 :/
zalosny film, zalowalam kasy jaka wydalam na bilet do kina, po 30 min filmu mialam ochota
zabic sie z nudow:/ Naprawde nie warto obejrzec

nikitis

Fabula nie jest sciagnieta bo to remake filmu Anthony Zimmer...

ocenił(a) film na 7
nikitis

Po pierwsze nie Deep, tylko Depp, a po drugie nawet nie bluźnij.

ocenił(a) film na 8
likescreaming

jolina (fajne słowotwórstwo ;-) do rzeczy Angelina wygląda jakby miała kij zamiast kręgosłupa! Nie mogę, zagięłaś/eś mnie! Miała uwodzić będąc garbatą! Zapewne nie o to ci chodziło, ale śmiesznie to ujęłaś/eś.
W kazdym razie, choc jestem najwieksza fanka Deppa to jest sklonna nawet stwierdzic ze Angelina lepiej wykreowała swoja postać, byla elegancka, szlachetna , pociągająca, a przy tym tajemnicza, pasowało jej to, w wiele lepiej niz w jakims tomb raider. Film również mi się bardzo podobał

ocenił(a) film na 6
KwasnyKarmel

Jeżeli chodzi o ten kij, to popieram w całości nikitisa! Brak jej było luzu i naprawdę bardzo sztywno wyglądała.

ocenił(a) film na 6
nikitis

kicha, Depp przytył do roli z 10 kg - dziwnie wyglądał, a Angelina sztuczna ale ładna

ocenił(a) film na 8
nikitis

...przecież w opisie tego filmu masz napisane, że jest to remake filmu Antony Zimmer. Uważam, że za mocno pojechałaś, a film jest ok. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
nikitis

Nie ma jak nieudana prowokacja;)