PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484295}

Turysta

The Tourist
2010
6,6 198 tys. ocen
6,6 10 1 197572
4,7 24 krytyków
Turysta
powrót do forum filmu Turysta

Rewelacja!

ocenił(a) film na 9

Depp pokazał klasę, jak zwykle. Generalnie aktorzy zostali świetnie dobrani. Film
naprawdę warty obejrzenia. Niesamowity zwrot akcji, świetna gra aktorska. Film warty
każdej minuty! 10/10 Naprawdę polecam! Nie sugerować się krytycznymi komentarzami. Po
prostu... Brak słów!

LadyMiyuko

jak ktoś ma co nieco pod kopułą to od razu domyśli się o co chodzi i zwrot akcji wcale nie będzie niesamowity. Innej opcji nie było.

ocenił(a) film na 4
LadyMiyuko

Film nieciekawy,kiepski,nudny przez pół czasu ziewałem albo gapiłem się na buforowanie.Jak taka chała wogóle ma jakieś nagrody i nominacje od Oskara.Przecież przez pierwsze 40 minut było tyle humoru ,akcji itd jak na przedstawieniu anii z zielonego wzgórza które przespałem!Żałuje nawet tego limitu megavideo ,bo bym sobie obejrzał Modę na sukces i było to ciekawsze...Film stworzony na chama ,bez pomysłu i polotu...odradzam każdemu oglądanie tego bezpłóciowego obrazu ,który trudno zaliczyć wogóle do filmów.Odemnie naciągane 4/10 i brak zrozumienia dla ogólnej oceny 6.7.
Ten film jest żałosny oraz okazał się być kompletną klapą,dnem oraz nieporozumieniem.Niewiem o czym myślał reżyser wraz ze scenarzystą twórząc ten nielot...chyba o zielonych.Tyle z mojej strony.Bless ya

ocenił(a) film na 9
Heroes222

każdy film z johnnym deppem jest zajebisty

ocenił(a) film na 6
LadyMiyuko

"każdy film z johnnym deppem jest zajebisty"

Po oglądnieciu tego filmu niestety nie mogę się zgodzić, chociaż większośc filmów z Depp'em wymiata :)