PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484295}

Turysta

The Tourist
2010
6,6 197 tys. ocen
6,6 10 1 196943
4,5 27 krytyków
Turysta
powrót do forum filmu Turysta

Zauważyliście, że Depp pali sztucznego papierosa (nie zapala się i nie leci z niego dym)?
Moim zdaniem to nieco głupia, ale ostatnio w Hollywood chyba zakazali pokazywania
palenia w filmach jako akcje antynikotynową. Jak widac teraz ma to takie efekty... Nie jestem
za paleniem, ale to już przesada, jak bohater ma palic to niech to robi normalnie, a nie ssie
plastikową rurkę z lampką...

ocenił(a) film na 8
evilkorniszon

Nie wiem czy słyszałeś o elektronicznych papierosach ;-)
Są coraz popularniejsze.

ocenił(a) film na 7
evilkorniszon

Ale w filmie jasno padlo, ze to sztuczny papieros. Juz w pociagu podczas rozmowy z Jolie:) Zauwaz jak na komisariacie zaciaga sie dymem z papierosa przesluchujacego.

ocenił(a) film na 7
narayanka

Dzięki za wyjaśnienie, to chyba musiało byc powiedziane w momencie, kiedy poszedłem do kuchni ;)

ocenił(a) film na 7
evilkorniszon

:) Czasem w ciagu sekundy umyka wazny szczegol. Ale od czego masz filmweb ;)

ocenił(a) film na 5
narayanka

w pociągu Angelina namawia go, aby szedł na całosć i palił oryginalne... To dla mnie ewidentne szyderstwo autorów z zakazów palenia (takze w filmach) i mody na niepalenie... Z drugiej strony, to przeciwstawienie meskiego typu macho (Alksander) i fajtłapowatego Franka - nauzyciela

ocenił(a) film na 7
Rado101

Tak, Angie do roli kusicielki nadaje sie fantastycznie. Jak widze te jej oczy to od razu miedzy wlosami zarysowuja mi sie rogi ;)