Po trailerach i aktorach film zapowiada się dobrze, chciałem też pociękować osobie piszącej opis filmu za tak cudowny spoiler
"...z powodu spisku uknutego przez agentkę Interpolu (Angelina Jolie)..."
Jak dla mnie to jest spoiler. Dobrze że nie czytałam opisu wcześniej. Jakby nie patrzeć informacja o tym, że jest ona agentką pojawia się w trakcie filmu i ma być zaskoczeniem. Tak to zdecydowanie jest spoiler.
nie wiem o jaki spojler ci chodzi. Wszystko co jest w opisie można przecież wywnioskować z trailera.
Właśnie obejrzeliśmy z żoną ten fim.A właściwie filmik,zgadzamy się z luckygirl23.Joli słaba Deep sztampowy.
Śmieszy mnie to ciągłe podkreślanie cudownej gry aktorskiej, zwłaszcza jolie która chyba miała jakieś zwieszenie twarzy i jej mimika przez cały film była taka sama jak z resztą od dłuższego czasu w każdym jej filmie ^^ btw Uwielbiam Angeline więc nie rzucajcie się na mnie z pazurami że mówię tak bo jej nie znoszę.
Co więcej scenariusz tego filmu jest zawarty chyba na 2 stronach A4 a sam film nie pokazuje niczego bardziej głębokiego więc jak możemy tu w ogóle wspominać o wyśmienitej grze aktorskiej.. ?