PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484295}

Turysta

The Tourist
2010
6,6 198 tys. ocen
6,6 10 1 197572
4,7 24 krytyków
Turysta
powrót do forum filmu Turysta

- Zapros mnie na kolacje, Frank
- Zechciałabyś zjeść ze mną kolację?
- Kobiety nie lubią pytań...

użytkownik usunięty

Filonski, Ty musisz naparwdę lubić cytaty!.;)..a ciąg dalszy był taki:
- Zjedz ze mną kolację.
- Zbyt stanowczo.
- Zjesz ze mną kolację?
- Znowu pytanie.
- Wybieram się na kolację, jeśli chciałabyś się przyłączyć..."
:)

użytkownik usunięty

Ty chyba tez :-) dosc szybko skojarzylas kontekst.

użytkownik usunięty

to nie było trudne..naprawdę..:)

użytkownik usunięty

:-) a tak przy okazji: mialem wrazenie, ze to Deep pociagnal ten film. Jolie, owszem jest ladna i zdolna aktorka, ale tutaj troche tak jakby... wyprana z emocji. Nie wiem czy to trafne okreslenie :-/

użytkownik usunięty

:-) ten malo znany aktor to Depp...

użytkownik usunięty

dla mnie zawsze jest dipem;)

użytkownik usunięty

tak..emocjonalnie i w ogole dużo lepiej wypadła w Grzesznej milości..możliwe,że była wtedy troszkę jędrniejsza,choć ciągle wygląda szałowo(jak na swoje lata):))

użytkownik usunięty

No to musze koniecznie obejrzeć ten film. Moze w koncu Jolie rzuci mnie na kolana swoją rola. Tak jak wczoraj zrobiła to Scarlett Johansson w "Miedzy słowami" :-)

użytkownik usunięty

az się boję.;)...po tej roli Złota Malina była w zasięgu Angeliny ..;)..
mówiac o Grzesznej miłości miałam jednak na myśli egzotyczny,duszny i upajajacy kubański klimat...dzicz i słodycz w jednym..no.. Angelina spełnia się najlepiej w rolach schizofreniczek i zdegenerowanych modelek...
z kolei Scarlett uwielbiam u Allena.:)

użytkownik usunięty

Grala w czyms jeszcze u niego oprocz Vicky Cristina?

"Match Point", "Scoop"

ocenił(a) film na 6

Uwielbiam ten moment. :-)

użytkownik usunięty
narysuj_mi_baranka

ja też!;)

ocenił(a) film na 1

Tak, ta scena obrazuje poziom humoru i emocji w tym filmie - dno totalne...

ocenił(a) film na 6
pchwd

Jedyne, co mnie bawiło to zwracanie się przez Franka do włochów po hiszpańsku. Świetnie zobrazowana amerykańska ignorancja :)
Gracias!

ocenił(a) film na 6
pchwd

Nie zgodzę się. Turysta jest przyjemną komedią, tylko trzeba zrozumieć trochę bardziej inteligentny humor - owszem, puszczanie bąków w windzie rodem z "Weekendu" też może bawić, ale czasem miło obejrzeć inny rodzaj humoru.

ocenił(a) film na 2
narysuj_mi_baranka

To jak już znajdziesz w jakimś filmie ten inteligentny humor, to daj znać ;)

ocenił(a) film na 6

także przepadam za tą sceną. tak samo jak za wspomnianymi nieudolnymi próbami pochwalenia się znajomością ojczystego języka Włochów hehe :D osobiście jednak film mnie nie zaskoczył. podobał mi się. zgadzam się, że Depp był najlepszy. Jolie tylko zachwycała urodą chociaż według mnie jest okropnie chuda i przez to mniej atrakcyjna. ale co ja tam wiem :P

ocenił(a) film na 7
Agniecha

Film był dobry. Mimo że widziałem oryginalną wersję, to duet - Angeli i Deppa, mnie zaciekawił i obejrzałem film, oglądając w wolnym czasie Włochy.