PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484295}

Turysta

The Tourist
2010
6,6 198 tys. ocen
6,6 10 1 197565
4,3 29 krytyków
Turysta
powrót do forum filmu Turysta

czarujący

ocenił(a) film na 8

Jolie i depp hipnotyzują widza, niepowtarzalny klimat filmu, niemal zaczarowany. Obraz przenosi w zupełnie inny świat. Film polecam sentymentalnej części publiczności, która docenia subtelne szczegóły, które wywołują dreszcze. Zupełnie inne kino...

ocenił(a) film na 4
Satine_9

Podziwiam zdolność dostrzegania subtelnych szczegółów... pewnie ta zdolność pozwoliła Ci zauważyć, że w tym filmie nawet Wenecja wyglądała jak jeden, wielki, śmieszny fake?

ocenił(a) film na 6
Satine_9

Ja bym powiedział inaczej. Nawet przeciętny scenariusz potrafi bawić, jeśli ilustrują go ciekawi aktorzy. Fabuła filmu rzeczywiście nie prowokuje do głębszych przemyśleń, ale Deppa i Jolie ogląda się świetnie (IMO). Wątek romantyczny, mimo sensacyjnych okoliczności przedstawiony jest rzeczywiście bardzo subtelnie.

ocenił(a) film na 9
Satine_9

Dzisiaj byłam w kinie i jestem zachwycona, bardzo mi się podobał, co do aktorów to Jolie nie lubie zbytnio, a Depp'a uwielbiam. Dawno nie oglądałam filmu który tak by mnie wciągnął i ani przez moment nie nudził. Co do większych przemyśleń o których napisał ktoś wcześniej to to nie jest tego typu film, więc nie tego się po nim oczekuje. Natomiast swoje cele spełnia jak najbardziej. Polecam ;)

agatka260492

Dokładnie tak.Zagrali świetnie,fabuła i wątek ciekawe,wszystko na miejscu.