PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484295}

Turysta

The Tourist
2010
6,6 198 tys. ocen
6,6 10 1 197565
4,3 29 krytyków
Turysta
powrót do forum filmu Turysta

czego wszyscy, którzy obsmarowują ten film się spodziewali? przecież takie właśnie filmy lubi publiczność. to świetny film na piątkowy wieczór, nie wymaga dużego skupienia, a banan na twarzy pojawia się od tak, absolutnie niewymuszony. no i nie mówcie mi, że film jest, aż tak bardzo przewidywalny. przecież polsat wyświetla tysiąc razy gorsze filmy, a jakoś popyt na nie jest, nie? wszyscy tak bardzo lubią ambitne kino, a jak przychodzi co do czego to klopsik.

entity

Zgodzę się, filmu jeszcze nie obejrzałem, ale ja nie widzę nic złego w przewidywalnych i lekkich filmach. Jak ja bym miał codziennie oglądać Oczy Szeroko Zamknięte czy inne Requiem Dla Snu to ja bym przecież nie wydolił ^^

ocenił(a) film na 8
seamus

Dokładnie, zgadzam się z tym. Ludzie przecież potrzebują lekkiego, przyjemnego dla oka filmu! Oczywiście, ambitne filmy, cieżkie dramaty są świetne ale czasami nie ma się ochoty na tego typu filmu i chce się iśc po prostu do kina na fajny film na luzie ;-)

ocenił(a) film na 6
entity

no wlasnie, ten film jest adresowany do przecietnego widza, zeby dobrze sie ogladalo i to jest jego problem. jest niezly i tyle, kino akcji sredniej jakosci. Nie ma tu niczego co wyroznialoby ten film na tle innych. Po aktorach tego formatu rowniez spodziewalem sie wiecej.
Napewno Turysta odniesie sukces komercyjny i pewnie z takim zamiarem byl krecony.
. [spoiler] Do tego juz na samym poczatku mozna wywnioskowac ze tytulowy turysta to aleksander.
6/10