a ja dam 7, bo ostatnie 10 minut bylo sporym zaskoczeniem. Caly film poprawny, bez fajerwerkow, ale zaciekawil mnie. Moze z sympatii dla Jolie i Deppa?:)) Najlepsza scena byly strzaly przy sejfie. Swietnie pokazane. No i sama koncowka, ktorej sie nie spodziewalam. Czy byla naciagana? Nie wiem. Mi po prostu przypadka do gustu, troche mnie rozsmieszyla, ale na pewno podniosla ocene filmu. Uwielbiam Angie, ale w tym filmie byla jak dla mnie ciut za bardzo wyniosla. Owszem taka rola, ale chyba az za bardzo przerysowana. No a Depp? Tradycyjnie bosko:)
właśnie dla Deepa planuję obejrzeć dziś na hbo, a tu dość nierówne oceny. od negatywnych po same pozytywy… aż nie wiem, którymi się sugerować :)
najlepiej sie nie sugeruj. Gdzie 2 Polakow, tam 3 opinie:) Moj gustomierz czy jak to sie zwie bardzo rzadko trafia w moj realny gust. Wiec opinie opiniami, oceny ocenami...;) Ja tez ogladalam Turyste na hbo, juz 2 razy:) Ocenisz po prostu samodzielnie, wieczorem. Na szal sie nie nastawiaj, ale bardzo przyjemnie sie oglada. Zwlaszcza koncowke:) Milego ogladania:)