PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10020414}

Twórca

The Creator
2023
6,1 26 tys. ocen
6,1 10 1 26090
5,6 33 krytyków
Twórca
powrót do forum filmu Twórca

nie, nie chcę kolejnego filmu o murzynach ratujących świat przed głupimi białymi.

nnn_nnn

Czujesz się lepszy bo masz biała dupę pełna czerwonych wyprysków .Trzeba być na dnie drabiny społecznej by tak publicznie lecieć rasizmem

75bfx

No popatrz, a czarni na każdym kroku podkreślają dumę z bycia czarny.
Widocznie trzeba być na dnie drabiny społecznej by tak publicznie lecieć rasizmem.

nnn_nnn

No popatrz, a biali na każdym kroku podkreślają dumę z bycia białym.
Widocznie trzeba być na dnie drabiny społecznej by tak publicznie lecieć rasizmem.

skalp_el

pokaż mi taki "każdy krok" rasisto.

nnn_nnn

to Ty nam raczej pokaż, że tak nie jest, bo co wiadomość się pogrążasz...

bebkowsky

Klasyczne lewactwo - rzucimy oskarżenie i udowodnij, że nie jesteś wielbłądem.

75bfx

Poza tym pokaż rasisto miejsce, w którym napisałem, że czuję się lepszy.
Napisałem, że nie chcę kolejnego filmu, w którym jestem poniżany tylko dlatego, że nie jestem kolorowy.

nnn_nnn

Poza tym pokaż rasisto miejsce, w którym napisałem, że czuję się lepszy.
Napisałem, że nie chcę kolejnego filmu, w którym jestem poniżany tylko dlatego, że jestem kolorowy.

skalp_el

możesz spać spokojnie. w każdym filmie kolorowy jest geniuszem ratującym świat przez zbrodniczym białym.

75bfx

W zasadzie pojechałeś po czarnych, bo nie widzę żeby gdziekolwiek ktoś okazywał bycie dumnym z białego koloru, u nas pół biedy, ale na zachodzie byłoby to społecznym samobójstwem. Co innego być dumnym z czarnego koloru, tu nawet poprawni biali są dumni z tego że czarni są czarni.

nnn_nnn

Macie zdrowie...

nnn_nnn

e tam, ja w przeciwienstwie do rasistowskiego obrazowania niektorych userów liczę po prostu na sensowną fabule, a czy zolci beda ratowac bialych czy biali mulatów to juz mniej istotne. Na pewno mniej niz niedostatki edukacji wśrod czesci kinomanów.

ciosina10

ja też liczę na fabułę, a dostaję walkę ras i płci. to nie userzy są rasistowscy tylko przemysł filmowy.

nnn_nnn

rasizm to postawa w umysle (zakompleksionym) ludzi, a nie przemyslu. Przemysl dostarcza surowców, np. energetycznych, a nie rasizmu. Nie umiesz pisac nawet w obrebie systemu jezykowego a liczysz na zrozumienie argumentów? Przemysl dopuszcza różnorodność i możliwości. Userzy w sumie też, ale jedynie niezmagający się z ubytkami edukacji i wychowania.

ciosina10

rasizm to postawa w umyśle (zakompleksionym) ludzi, którzy tworzą przemysł. Przemysł dostarcza filmów. Nie umiesz pisac nawet w obrebie systemu jezykowego a liczysz na zrozumienie argumentów?

ciosina10

Nie liczę na to, że cokolwiek zrozumiesz. Z tego co piszesz wynika, że jesteś zbyt głupi.

nnn_nnn

wspolczuje twoim rodzicom. Przed lustrem to napisales predzej.

ciosina10

Jesteś tak tępy...

ziutek11113

przed lustrem to wygłosiles. Wspolczuje twoim rodzicom

ciosina10

Na prawdę jesteś mega tępy, sprany mózg

ziutek11113

przed lustrem osmieszyles sie, wspolczuje twoim rodzicom

ziutek11113

to sie musiales nasluchac tych obelg. skoro powtarzasz, wspolczuje zasobu slownictwa, nie za bogaty :(

nnn_nnn

Przed takimi głupimi, tępymi białaskami katopolaczkami jak Ty.

skalp_el

nie jestem katolikiem przegrywie. swoją drogą kolorowi muszą mieć niezły ubaw widząc takich jak ty - merdające ogonkami incelskie pieski. ;)

nnn_nnn

Pewnie jesteś pedofilem

sankt1910

pomyliłeś mnie ze swoim ojcem.

skalp_el

Następny ślepy

ziutek11113

Następny polaczek.

skalp_el

Odezwał się Eskimos z d

ocenił(a) film na 6
nnn_nnn

Chcieć to sobie możesz... Nie oglądaj kina hollywoodzkiego, jeśli tak bardzo przeszkadzają ci kolorowe osoby na ekranie. A takie komentarze to lepiej zachowaj dla siebie, bo naprawdę nie ma się co chwalić takimi przejawami rasizmu. Od lat na Filmwebie to samo, aż można by pomyśleć, że Polska to taki zaściankowy i nietolerancyjny kraj. <szok!>

qiks33

Nie przeszkadzają mi kolorowe osoby na ekranie. Przeszkadza mi ideologia do jakiej sa wykorzystywane przez rasistów z Hollywood. jesteś zaściankowym głąbem nie rozumiejącym tego, co się dzieje na świecie.

ocenił(a) film na 6
nnn_nnn

Tak to sobie tłumacz, to daleko w życiu zajdziesz.

qiks33

Nie karm trolla. Szkoda prądu na niego.

sankt1910

I kolejny

qiks33

Następny tępak

nnn_nnn

Jesteś zwykłym małym rasistowskim przygłupem i tyle w temacie.

skalp_el

Świetnie opisałeś sam siebie.

nnn_nnn

Wytłumacz więc proszę jak ty widziałbyś rolę czarnoskórych aktorów w aktualnym światowym kinie?

Materaz

Naturalnie, bez pakowania ich na siłę do wszystkiego za pomocą ustalonych rozdzielników, bez natarczywego promowania związków (biała kobiate, czarny mężczyzna) i bez okradania nas z naszej kultury i tradycji.

nnn_nnn

Widać, że prawicowy rasista, klasyka gatunku

mako3

Ja? rasista? to ci którzy robią rozdzielniki są rasistami pacanie.

nnn_nnn

Nie wytłumaczysz debilom, zobacz co oni piszą

ziutek11113

czasem myślę, że upadek białej rasy jest zasłużony.

nnn_nnn

W samo sedno popieram w 100 procentach

nnn_nnn

Mówisz o białych podludziach którzy nie korzystają z ogólno - binarnej toalety. Tych nazistach o wyjątkowej urodzie którzy by zostać ciemni muszą się opalać. Hetero białych którzy już dawno zapomnieli iż jest to niemodne.

grandziasz

Ty to do Choroszczy już pora

ocenił(a) film na 5
nnn_nnn

Pełna zgoda!

nnn_nnn

O, pojawił się szympans z katoprawicy :⁠-⁠)

Amm_Amm

Po pierwsze pan szympans, po drugie jestem lewicowcem, po trzecie nie jestem katolikiem. Próbuj dalej.

nnn_nnn

Dobrze gadasz, umysłowe ameby z lewej strony nie rozpoznali by rasizmu nawet gdyby ich kopnął w dup*ko.