Czujesz się lepszy bo masz biała dupę pełna czerwonych wyprysków .Trzeba być na dnie drabiny społecznej by tak publicznie lecieć rasizmem
No popatrz, a czarni na każdym kroku podkreślają dumę z bycia czarny.
Widocznie trzeba być na dnie drabiny społecznej by tak publicznie lecieć rasizmem.
No popatrz, a biali na każdym kroku podkreślają dumę z bycia białym.
Widocznie trzeba być na dnie drabiny społecznej by tak publicznie lecieć rasizmem.
Poza tym pokaż rasisto miejsce, w którym napisałem, że czuję się lepszy.
Napisałem, że nie chcę kolejnego filmu, w którym jestem poniżany tylko dlatego, że nie jestem kolorowy.
Poza tym pokaż rasisto miejsce, w którym napisałem, że czuję się lepszy.
Napisałem, że nie chcę kolejnego filmu, w którym jestem poniżany tylko dlatego, że jestem kolorowy.
możesz spać spokojnie. w każdym filmie kolorowy jest geniuszem ratującym świat przez zbrodniczym białym.
W zasadzie pojechałeś po czarnych, bo nie widzę żeby gdziekolwiek ktoś okazywał bycie dumnym z białego koloru, u nas pół biedy, ale na zachodzie byłoby to społecznym samobójstwem. Co innego być dumnym z czarnego koloru, tu nawet poprawni biali są dumni z tego że czarni są czarni.
e tam, ja w przeciwienstwie do rasistowskiego obrazowania niektorych userów liczę po prostu na sensowną fabule, a czy zolci beda ratowac bialych czy biali mulatów to juz mniej istotne. Na pewno mniej niz niedostatki edukacji wśrod czesci kinomanów.
ja też liczę na fabułę, a dostaję walkę ras i płci. to nie userzy są rasistowscy tylko przemysł filmowy.
rasizm to postawa w umysle (zakompleksionym) ludzi, a nie przemyslu. Przemysl dostarcza surowców, np. energetycznych, a nie rasizmu. Nie umiesz pisac nawet w obrebie systemu jezykowego a liczysz na zrozumienie argumentów? Przemysl dopuszcza różnorodność i możliwości. Userzy w sumie też, ale jedynie niezmagający się z ubytkami edukacji i wychowania.
rasizm to postawa w umyśle (zakompleksionym) ludzi, którzy tworzą przemysł. Przemysł dostarcza filmów. Nie umiesz pisac nawet w obrebie systemu jezykowego a liczysz na zrozumienie argumentów?
to sie musiales nasluchac tych obelg. skoro powtarzasz, wspolczuje zasobu slownictwa, nie za bogaty :(
nie jestem katolikiem przegrywie. swoją drogą kolorowi muszą mieć niezły ubaw widząc takich jak ty - merdające ogonkami incelskie pieski. ;)
Chcieć to sobie możesz... Nie oglądaj kina hollywoodzkiego, jeśli tak bardzo przeszkadzają ci kolorowe osoby na ekranie. A takie komentarze to lepiej zachowaj dla siebie, bo naprawdę nie ma się co chwalić takimi przejawami rasizmu. Od lat na Filmwebie to samo, aż można by pomyśleć, że Polska to taki zaściankowy i nietolerancyjny kraj. <szok!>
Nie przeszkadzają mi kolorowe osoby na ekranie. Przeszkadza mi ideologia do jakiej sa wykorzystywane przez rasistów z Hollywood. jesteś zaściankowym głąbem nie rozumiejącym tego, co się dzieje na świecie.
Naturalnie, bez pakowania ich na siłę do wszystkiego za pomocą ustalonych rozdzielników, bez natarczywego promowania związków (biała kobiate, czarny mężczyzna) i bez okradania nas z naszej kultury i tradycji.
Mówisz o białych podludziach którzy nie korzystają z ogólno - binarnej toalety. Tych nazistach o wyjątkowej urodzie którzy by zostać ciemni muszą się opalać. Hetero białych którzy już dawno zapomnieli iż jest to niemodne.
Po pierwsze pan szympans, po drugie jestem lewicowcem, po trzecie nie jestem katolikiem. Próbuj dalej.