5,3 2,7 tys. ocen
5,3 10 1 2737
Twoja stara. Baśń
powrót do forum filmu Twoja stara. Baśń

Beznadzieja.

użytkownik usunięty

Ja wiem, że Marek Grabie to świr poruszający się w swojej galaktyce, ale ten film przebił wszelkie
granice jego kosmicznego pochodzenia. Beznadzieja, klapa... I tak dalej.

ocenił(a) film na 8

Moim zdaniem ten film to jedna wielka parodia i jako parodia jest bardzo dobry.

użytkownik usunięty
LordOfImMortal

Parodia czego? Chyba dzisiejszego kabaretu.

ocenił(a) film na 8

Jest to parodia Polskiego kina

użytkownik usunięty
LordOfImMortal

Rzeczywiście udana.

ocenił(a) film na 5

Film to żaden wielki cud, ale 1? No kuźwa, bez przesady.

użytkownik usunięty

Jeżeli ktoś wie kto to jest reżyser i czym się on zajmuje to by zrozumiał że ten film musiał by taki być :)
Mi tam się podoba, porównał bym go trochę do "RRRrrrrr!!! Kiedy jaja miały kły"

użytkownik usunięty

Ależ Marka Grabie znam osobiście :)

użytkownik usunięty

Marek Grabie nie jest reżyserem...
Jeśli znasz osobiście jednego z aktorów i utrzymujesz z nim jakiś kontakt to z czystej grzeczności należałoby przynajmniej jakąś pozytywną ocenę wystawić :)

użytkownik usunięty

Z grzeczności mam kłamać? Oł noł! :) Wolę być szczera niż grzeczna, myślę, że to cenniejsze.

ocenił(a) film na 3

znam tworczosc rezysera, jego poprzednie twory - powiem jedno, sa swietne. Basn mu po prostu nie wyszla. To jest chyba parodia parodii parodii o parodii...

Dla mnie ten film, jako parodia kiczowatych tworów kina, jest co najmniej niezły. Też piszę szczerze, nie muszę z grzeczności, bo żadnego z wykonawców nie znam i nie ma takiej możliwości, aby któryś z nich zalazł mi za skórę, abym musiał być "szczery do bólu".

ocenił(a) film na 6

Film ma przepiękne zdjęcia i chociażby za to nie należy mu się w mojej ocenie "jedynka" ;)

użytkownik usunięty
Curt90

ale każdy swoje zdanie ma i ma prawo je mieć ; )

ocenił(a) film na 6

Dlatego użyłem sformułowania "w mojej ocenie".

użytkownik usunięty
Curt90

przybij pionę.

ocenił(a) film na 5

film jak na tanią prywatną produkcję i to POLSKĄ heh super. nie jeden film na tv puls jest gorszy od tego pod względem fabuły jak i efektów. naprawdę mi się oglądało nawet miło.. powinni w TV zrobić jakiś kanał albo znaleźć jakiś czas na nadawanie filmów /produkcji filmowych produkowanych na własną rękę.. daję głowę że przebiło by to nie jeden film. w tym miesiącu kolesie wypuszczają: far cry 3 last travel. wpisz sobie w necie. i zapowiada się ciekawie. więc mówię nie ma co narzekać bo w tv większe gówna puszczają :D.. a to naprawdę nie jest złe.