PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=348051}

Tybetańska Księga Umarłych

The Tibetan Book of the Dead: A Way of Life
1994
7,0 497  ocen
7,0 10 1 497
Tybetańska Księga Umarłych
powrót do forum filmu Tybetańska Księga Umarłych

CO tam ma być! mam płacić grubą kasę za film, który ma 10 lat? cena powinna być co najmniej za pół ceny albo wogóle nie rozumiem po co to do kin dają, to powinno być na DVD.

ocenił(a) film na 7
snup

Przede wszystkim nikt nie każe Ci iść do kina, ani w ogóle oglądać tego filmu. A poza tym to bardzo ciekawy sposób myslenia - jeśli film ma ileś tam lat, to nie powinien byc grany w kinie:)) ja na przykład dzisiaj wybieram się na ten film do kina, i zrobiłbym to nawet gdyby był z 1894 roku.

jaszlo

a może ja chce iść na ten film do kina i może chciałbym bym żeby dużo ludzi poszło na ten film do kina ale osobę, która średnio jest w temacie na pewno nie zachęci na pójście do kina TAKA CENA. Może gdyby cena była niższa to w tedy... porostu dla mnie to zdzieranie pieniędzy z ludzi oraz pokazuje jak pazerni oni są!

użytkownik usunięty
snup

A co Ty kuźwa, zasnąłeś 6 tysięcy lat temu, obudziłeś się teraz i zczaiłeś, że ludzie pracują dla zysku? Twój problem. Ja chciałbym, żeby dużo osób jeździło Mercedesami S z 2008 roku, ale Niemcy są strasznymi pazernymi świniami i nie ma na to szans. Czy narzekam? Nie. To Ty też nie narzekaj, tylko przywyknij. Jak Ci się cena nie podoba, to nie korzystaj. Albo nakręć własny dokument i nie będziesz miał problemu.
Wolny rynek, bracie.