Tylko ciebie chcę

Tengo ganas de ti
2012
7,3 85 tys. ocen
7,3 10 1 85448
5,5 2 krytyków
Tylko ciebie chcę
powrót do forum filmu Tylko ciebie chcę

:*

ocenił(a) film na 5

Szczerze mówiąc to już się nie mogę czekać tego filmu :) Mam nadzieję że nawet jak u nas w kinach jego nie puszczą to i tak szybko do nas trafi.
Pierwsza część jest przepiękna. Miłość Hache i Baby to coś pięknego, szkoda tylko że ich drogi się rozeszły. Mam nadzieję że hiszpańska wersja nie skończy się tak samo jak włoska i Hache będzie jednak z Baby a nie z Gin. Tego myślę że chciałoby dużo osób :)

ocenił(a) film na 10
Niunia_33

Tak film jest piękny! najlepszy jaki widzialam melodramat. O wiele bardziej wole wersje 2010r bo sa lepsi aktorzy :) ciekawa jestem 2 czesci ale widzialam zwiastun i jest niesamowity. Czekam juz aby móc ogladnac ten film w calosci :)

ocenił(a) film na 5
Aselka

Też widziałam zwiastun i już bym chciała go obejrzeć :) Zapowiada się równie dobrze jak pierwsza część :)

ocenił(a) film na 5
Niunia_33

Jeszcze parę dni i film będzie już w kinach :) Mam nadzieję że szybko wrzucą go do sieci :) Już się nie mogę go doczekać :)

ocenił(a) film na 10
Niunia_33

tak jeszcze kilka dni i dobrze bo juz nie moge sie doczekac :) mam nadzieje, że bedzie lepszy niz ta wloska wersja...

ocenił(a) film na 5
Aselka

Tak patrząc po spoilerach to będzie 100% lepsza niż włoska wersja :) Tylko żeby Hache nie był na koniez z Gin. Nie pasuje do niego...

ocenił(a) film na 10
Niunia_33

no wlasnie tez wole zeby byl z babi. No chyba ze zrobia trzecia czesc i w niej zrobia zakonczenie ze jednak bedzie z babi :)

ocenił(a) film na 5
Aselka

Weź przestań ja do tej części się doczekać nie mogę a co tu dopiero do 3 :P

ocenił(a) film na 10
Niunia_33

he he zobaczymy może zmienia to zakończenie specjalnie dla fanów trzy metry nad niebem :)

ocenił(a) film na 5
Aselka

Oj ale by było cudnie gdyby to zrobili :)

ocenił(a) film na 5
Niunia_33

No i obejrzałam film :) Pierwsza część jest przepiękna, zaś ta taka sobie... Oj ta cała Gin tak mi na nerwy działała. Samej Baby w filmie jest bardzo mało. Nie podobało mi się. No i na koniec jednak Hache wybrał Gin...

ocenił(a) film na 10
Niunia_33

ejj :( SPOJLER -.- właśnie mi zmieniłaś sens życia :( tak na przyszłość nie pisze się takich rzeczy ...

ocenił(a) film na 5
GingerAngel

No sorki ale nie wytrzymałam :(

ocenił(a) film na 10
Niunia_33

Niunia_33 oglądałaś hiszpańską wersję "Tylko Ciebie chcę" ???

ocenił(a) film na 6
beatha1988

No i super tak zepsuć sens filmu. właśnie dla Marii i Mario chciałam oglądać ten film a nie dla Giny. Jedynka super dwójka moim zdaniem chyba nie warta

ocenił(a) film na 5
CiPs

No niestety ale taka prawda. Nie warto oglądać. Ja się załamałam. Tyle czekanie i taka klapa...

ocenił(a) film na 5
beatha1988

Tak oglądałam :) Jest podany link na stronę gdzie jest ten film. Wystarczy się tam zalogować i można obejrzec

ocenił(a) film na 7
Niunia_33

Ja to tak do końca was nie rozumiem z tym uporem żeby tworzyli z Babi parę.. owszem dziewczyna przeżyła w swym życiu krótką chwilę przyjemności dane jej było zakosztować czegoś dzikiego nieokiełznanego pełnego wrażeń i namiętności.. ale ona się tak do końca z tym nie zgadzała nie pasował jej styl życia jaki prowadził Step.. a Gin no cóż ona jest zakręcona na równi ze Stepem oboje potrafili mieć niezłą zabawę robiąc rozróbę w środku lokalu opuszczając go bez uiszczenia rachunku.. dla Babi to było nie do pomyślenia.. od przygoda życia.. ona ciągle próbowała go zmieniać chyba na dłuższą metę nikomu by to nie służyło.. mnie tam bardzo się podobało podejście autora który chyba chciał pokazać, że mimo iż przeciwieństwa się przyciągają i tak dwoje różnych ludzi może połączyć wielka miłość to prawdziwego szczęścia możemy zaznać tylko z kimś kto jest dla nas przyjacielem, kto nas rozumie i potrafi cierpliwie czekać..
W każdym razie po obejrzeniu filmu również jak większość uważałam, że tylko Babi jednak książka zmusza nas do przemyśleń i po przeczytaniu książek uważam że jednak takie zakończenie jest lepsze.. przynajmniej mnie się bardziej podoba..

ocenił(a) film na 8
kindza83

zgadzam się z tobą w 100 %. ludzie wypowiadają się tutaj że Babi powinna być ze Stepem ale jednak po przeczytaniu książek bardziej Gin pasuje do Stepa. Babi wykorzystała go a potem pożuciła a podobno tak bardzo go kochała. Step był dla nije za dobry. filmu nie oglądałam ale to pewne że Step na koniec wybierze Gin bo przecież jest to adaptacja książki. scenarzysta nie zmienił by zakończenia ze względu na widownie której bardziej podoba się para Step-Babi a nie Step-Gin. to jak jakby w zmierzchu połączyć Belle z Jacobem. głupota.