Tylko ciebie chcę

Tengo ganas de ti
2012
7,3 85 tys. ocen
7,3 10 1 85449
5,5 2 krytyków
Tylko ciebie chcę
powrót do forum filmu Tylko ciebie chcę

Czy ktoś zrozumiał czy Babi wzięła ślub czy skłamała, jeśli tak to dlaczego?

ocenił(a) film na 10
xbones123

sklamala-chciala jeszcze raz przezyc to,co wczesniej,ale zdala sobie sprawde,ze to byla zla milosc i doprowadzila do wielu nieszczesc,dlatego powiedziala,ze wziela slub-pewnie chciala,zeby on znowu wyjechal.Bedzie jeszcze jedna czesc-wiec zobaczymy,jak to sie wszystko zakonczy;-)

ocenił(a) film na 7
klaud1a84

a wiesz może jaki tytul będzie miała 3 część i kiedy będzie kręcona? W Polsce nie jest chyba nawet dostępna książka 3 części?

klaud1a84

a to ja jeszcze tylko spytam o co chodziło z tymi zdjęciami? nie ogarnęłam tego skąd i dlaczego ona miała jego zdj z przeszłości z Babi i z Poyo?;)

ocenił(a) film na 10
xbones123

Gin była zakochana w H zanim on ją jeszcze poznał robiła mu zdjęcia i prowadziła pamiętnik gdzie w wersji włoskiej i pod koniec książki H go znajduje i wszystkiego się domyśla że ona go kochała już dużo wcześniej a w wersji hiszpańskiej zamiast pamiętnika było to przedstawione w formie zdjęć

anetka3009

dziękuje bardzo;)

ocenił(a) film na 10
klaud1a84

jak to skłamała? w książce było to wytłumaczone. ona się zabawiła Stepem ( H). wróciła do domu i powiedziała o tym co się wydarzyło, ale zaznaczyła, że nie jest glupia i bierze ślub. Babi wykorzystała go, jak zawsze. Zabawiła się i wróciła do swojego dawnego życia.

ocenił(a) film na 8
xbones123

nie wzięła żadnego ślubu, jest błąd w tłumaczeniu...przecież na końcu przymierzała suknie ślubną.

ocenił(a) film na 10
xbones123

Babi nie wzięła żadnego ślubu!!! te napisy są tragicznie źle przetłumaczone wystarczy obejrzeć polski zwiastun z filmu gdzie jest dobre tłumaczenie i tam ona mówi że wychodzi za mąż za trzy miesiące a nie że wyszła i to wcale nie chodziło o to że chciała go oszukać a zresztą wystarczy uważnie oglądać film i wielu rzeczy można się domyśleć zwłaszcza że pod koniec filmu mierzy suknie ślubną.

anetka3009

Naprawdę będzie trzecia część ? Autor książek na podstawie których powstały filmy napisał tylko "Trzy metry nad niebem" i "Tylko Ciebie chcę" . Zgodził się, żeby jakiś reżyser dokończył jego opowieść ... ? :)

ocenił(a) film na 7
Dirty_Birdy_Leto

nie, podobno to on ma napisać scenariusz ;)

ocenił(a) film na 10
nick2112

No wlasnie 3 czesc nie powstanie juz na podstawie ksiazek,tylko po prostu film sie spodobal i producenci dopoki moga to postaraja sie pewnie zarobic na watku Babi i Hache.Jezeli chodzi o mnie to druga czesc podobala mi sie duzo bardziej,ale wydawalo mi sie,ze jednak Babi i H beda ze soba-nie wiem,dlaczego ona go tak nagle wykorzystala,bo przeciez od poczatku go kochala i przekombinowala troche z tym slubem-faktycznie troche slabe bylo tlumaczenie tego filmu ale dla kogos,kto w ogole nie zna hiszpanskiego to i tak wielka radosc,ze jakiekolwiek tlumaczenie juz sie pojawilo:-)

xbones123

ona powiedziała "wychodzę za mąż za miesiąc" nie znam aż tak dobrze hiszpańskiego, ale nawet ja to zrozumiałam, tłumaczenie fatalne...
ona mówi "zabiorę cię swoim samochodem" a przetłumaczone jako "co zrobimy z naszym życiem"
albo przetłumaczone "masz kogoś" podczas gdy on się pyta coś w rodzaju "jak się masz"
i masa innych śmiesznych rzeczy

ocenił(a) film na 10
alaklain

dokładnie, każdy mówi, że Hache kocha Babi dlatego że on na jej pytanie "Masz kogoś" które było totalnie źle przetłumaczone, okłamuje, że nie, co jest nieprawdą gdyż takiego pytania w filmie nawet nie było ;) mi osobiście bardziej podobała się pierwsza część tego filmu, chociaż bardzo się ciesze że Hache jest z Gin gdyż Babi nie pasowała do niego, była z bogatego dobrego domu i uważałą się za niewiadomo kogo, nie rozumiem dlaczego obwiniła Hache o śmierć Pollo.