Tu nie ma co się rozpisywać , jestem już dorosłym facetem i to co najpiekniejsze mam
niestety już za sobą ...dzieki takim filmom wracaja wspomienia. Od dawna nie obejrzałem
filmu bez przewijania nudnych scen :-) . To może mój 3 film z tego gatunku , ale naprawde
polecam :-)
Jestem podobnego zdania. Byłem niezbyt pozytywnie nastawiony na kino hiszpańskie, ale po tym filmie zmieniam zdanie.
Jak dla mnie świetny jest "Dear John" ale pewnie już widziałaś :-))),klimat armii , i romansik :-) tooo lubię :-). No ale jak to z miłością , tylko w filmach jest 'prawdziwa "
Oj sporo jest takich filmów ;D Ja polecam osobiście "Remember me", co w polskim tłumaczeniu brzmi "Twój na zawsze" ;D Również polecam "Dear John" (I wciąż ją kocham), polecam "Miłość bez końca", "I że Cię nie opuszczę"... to też są melo/dramaty.. ;-) A jeżeli koniecznie chcesz z tymi aktorami, to: El barco (statek) hiszpański serial, Mario również tam gra chłopaka podobnego do Hache ;-)) Fajnie się ogląda. Aktualnie jestem już na 3 sezonie ;-) Jeżeli chodzi o Clarę Lago (Gin) polecam thilery i dramaty z jej udziałem, m.in "La cara oculta", czy "Gra w wisielca" i inne... naprawdę jest tego dużo... swoją drogą uwaażam, że hiszpańskie thilery sa najlepszee!!!! Lepsze od amerykańskich...
oo tak ogladalam te filmy z Clara Lago genialne są :)
wiekszosc juz ogladalam chociaz pierwszy raz slysze o "milosc bez konca" moze obejrze :)
Tylko, że ten film "Miłość bez końca" dotyczy bardziej starszych osob, niż powiedzmy Hache i Gin czy tam babi ;-)) ale i tak godny polecenia !!!!!
Właśnie skończyłem oglądać , mocne kino i choć był przewidywalny rzez 3/4 seansu to na koniec dał mocno w pysk:-))). Rewelacja :-) . Dzięki i dawajcie coś jeszcze to moze znowu bede romantyczny hehehehe
Właśnie nie był przewidywalny hahaha :D jak dla mnie ;p jak narazie nie jestem w stanie podac zdanych tytułów.. ;) Ogladało się tego sporo!:)) ooo np. "W świecie kobiet" polecam. Choć niektóre osoby on nudził... mnie wręcz przeciwnie... taki spokojny dramat :)) "Miasto Aniołów" juz zapewne widziełeś :P no bo kto nie zna tego filmu?:) no i bardzo podoba mi sie jedyny z filmow boolywoodzkich "Gdyby jutra nie było". Pomimo, ze trwa ponad 3 godziny i przez polowe filmu jakies speiwy i tance xD to i tak wciska w fotel:))) To jest jedyny film po którym się poryczałam, ale tak naprawdę (nie, że lekko wzruszyłam, czy coś xD) i dlugo nie moglam sie uspokoic :))) JEDYNY !!! :))) a tak to nie pamietam :)
Przewidywalne były relacje z ojcem i że bedzie sieczka , kłótnia bo zakład się wyda ...wątek pogodzenia i że ojciec bohatera wcale nie jest złamasem:-P. Częste wątki :-), ale koniec i świetne sceny z udziałem siostrzyczki ...wymiata :-). No na boolywood raczej się nie porwę , raczej:-))). Miasto Aniołów zaraz zalukam bo ni widziałem , widać po 30 stce mi się gust polepszył :-), i zerkam na szersze kino. Meg Ryan ...lubię ją:-)m , wiec pedze oglądać :-)
no chyba, że tak:D Też mówiłam, że filmu boolywoodzkiego nie oglądne, bo to gówno... i w sumie dalej tak twierdze. jednak "Gdyby jutra nie było" jest najlepszym filmem tego typu, melo/dramatem na pewno! ;)))) zawsze można przewinąć te scenki śpiewu i tańców (ja tak robiłam). :D Miasto Aniołów jest genialny, ale co tu dużo pisać.... miłego oglądania! :) Pozdrawiam !
to ja dodam jeszcze Keith i Szkoła uczuc o ktorej za pewne słyszeliście ale uwielbiam te filmy :)
Wczoraj nie dotrwałem do końca Miasta Aniołów no ale zaraz go zalukam...podoba mi się .Dziewczyny normalnie mnie resocjalizujecie hehe, już mam listę powyższych tytułów i jutro oglądam:-))). Dziś zacząłem oglądać Atlas chmur ale jest ostro porąbany i chyba daruję sobie...
"Pamiętnik" i PS"Kocham cie",
A jak bardzo podobalo Ci sie "Tylko Ciebie chce" to moze ten sam film tyle, że w wersji włoskiej : http://www.filmweb.pl/film/Tylko+ciebie+chc%C4%99-2007-406755 jest rowniez pierwsza czesc :)
obejrzałam Keith! Rewelacyjny !!!!!!!!!!!!!!!!!!! poprosze podobne filmy tego typu..:D::D Z góry dziekuję:) a jezeli chodzi o pamietnik czy ps kocham cie, to ogladalam :D
Tak rewelacyjny :) jedyne co jeszcze moge poelcic z takich melodramatów to "Ostatnia piosenka" bo reszta z takich lepszych filmow została juz wymieniona :)
Polecam również z motywem wojennym " Zaginiona walentynka " . Fajny jest też Charlie St. Cloud , taki nietypowy. :D
Dzięki dziewczyno ..."pamiętnik" super . Chyba najlepszy z filmów jakie oglądałem z wyżej wymienionych:-). Muszę odpocząć od tego gatunku bo przywołuje zbyt wiele wspomnień :-).
Nie wiem co rozumiesz przez dorosłość, ale mnie także film urzekł mimo mało męskiego gatunku melodramatu. Można się z powodzeniem utożsamić w wielu aspektach jak przyjaźń, miłość, przeszłość i teraźniejszość. Bardzo udana produkcja, jak na 2012 rok jestem pod wrażeniem. Daje mocną 8 ;)
Dorosłość , to zależy od punktu widzenia człowieka . Ja uważam że facet dorasta po 30 stce:-). A tak serio to "dorosłość przychodzi w momencie gdy dokonujemy życiowych wyborów , np.odrzucając swoje własne czasem egoistyczne powódki i kierując się w stronę dobra bliskich...To kwestia wyborów i godzenia się z losem jaki by nie był . Życie to nie bajka. Podobał mi się ten film bo chyba każdy z nas przeżył taką miłość gdzie motyle buszowały w żołądku :-), przeżyłem bardzo podobną historię i z takim prawie takim samym finałem ale było warto :-). A na koniec powiem że faceci to i tak zawsze dzieci tylko z wiekiem nam sie zabawki zmieniają :-).Mało męski gatunek , raczej nie bo do miłość trzeba obydwu gatunków :-)