Tylko ciebie chcę

Tengo ganas de ti
2012
7,3 85 tys. ocen
7,3 10 1 85449
5,5 2 krytyków
Tylko ciebie chcę
powrót do forum filmu Tylko ciebie chcę

10/10

ocenił(a) film na 10

czy da się na tym nie płakać ? chodź nie powiem pierwsza część bardziej mnie chwyciła za ze serce.. z niecierpliwością czekam na trzecią część, która mam nadzieję w końcu zakończy się takim happy endem jakiego większość z nas oczekuje ;)

Pati1991_2

To już pewne, że będzie ta 3 część ? Bo nigdzie nie mogę znaleźć żadnych informacji potwierdzonych.

ocenił(a) film na 10
teenspirit.

z tego co znalazłam z pośród tu komentujących : http://www.elseptimoarte.net/-tres-metros-sobre-el-cielo--sera-la-primera-de-una -trilogia-9931.html powinna być trzecia część o nazwie 'Lo contrario del amor' chyba, że się mylę..

Pati1991_2

O no to świetnie, bo nie podobało mi się zakończenie 2 części ;)

ocenił(a) film na 10
teenspirit.

miejmy nadzieję, że 3 część zakończy się tak jak większość z nas oczekuje ;)

Pati1991_2

Mój happy end to H i Gin:) dla mnie 2 część była lepsza

ness85

Dla mnie również. Drugiej części daję 8, a pierwszej 7(głównie przez irytującą Babi).

ocenił(a) film na 9
ness85

Moim zdaniem 2 cześć była o wiele lepsza, pierwsza była dość naiwna. Natomiast druga-spójna, dynamiczna i ogólnie ciekawsza. Zdecydowanie jestem za Gin! I trzecia część może powstać-chętnie zobaczę-ale oby nie skończyła się Hache&Babi. Babi jest wyjątkowo drażniąca...

ocenił(a) film na 10
Pati1991_2

chyba sie nie da nie plakac :)

ocenił(a) film na 9
Aselka

Ja za każdym razem ryczę :D

ocenił(a) film na 8
Pati1991_2

widzę, że większość osób irytuje Babi :) Gin! :D

elewyna

A ja nie lubię Gin. Wolę Hache i Babi ♥

ocenił(a) film na 3
mustbestrong

Zgadzam się! Oni są po prostu tacy inni a zarazem tacy dobrani, a ta Gin to powinna być tylko przyjaciółka, z którą można pożartować! Zdecydowanie 1 część! 2 części nie było tej magii..

Pati1991_2

Wolę Babi w w Trzy metry nad niebem ;)
mam trochę mętlik w głowie nie wiem z kim widziałabym Hache w 3 części ;)
Zostaje mi tylko czekać ;P
ale tak czy tak oba filmy... mmm genialne <3

ocenił(a) film na 8
Moniszka12

nie wydaje mi się żeby powstała trzecia część. autor jej jeszcze nie napisał i nie zanosi się na to, żeby miał zacząć ją pisać ;(

ocenił(a) film na 10
Moniszka12

Mam tak samo :)
Obie czesci niesamowite :)

ocenił(a) film na 9
Aselka

podobała mi się bardziej pierwszaczęść, miałąm nadzieje ze w drugiej cz Hugo będzie z Babi,ale niestety znowu go tylko zraniła, Gin mi jakoś nie pasuje;/.mam nadzieje ze w trzeciej części Hugo bezie z Babi, bo ona jednak coś nadal czuje do niego.

ocenił(a) film na 10
agilla19

Wszystkim, ktorzy nie sa usatysfakcjonowani zakonczeniem w czesci drugiej polecam ksiązke- Tylko Ciebie chce. Ja kilka miesiacy temu tez zawziecie byłam za tym,zeby Babi była z Hache. Po przeczytaniu ksiązki jestem zupełnie innego zdania. Babii jak dla mnie jest skreslona i po tym co przeczytałam w ksiązce nie wyobrazam sobie filmu, w ktorym oni beda jeszcze razem:) w Ksiązce Gin jest cudowna bohaterka, a jesli chodzi o film to przykro to mowic, ale chyba był zrobiony w pospiechu dla wiekszej kasy:)

ocenił(a) film na 7
marlena_17

zgadzam się z Tobą. Miałam takie same odczucia dopóki nie przeczytałam książek. Teraz jestem za tym, aby H. był z Gin, bo ta dziewczyna jest boska :)

ocenił(a) film na 3
Pati1991_2

Da się, oj da. Można nawet co chwila pacnąć się w czoło nad żałością tej części. Niebywale irytująca ta część, liczę że 3 w ogóle nie powstanie.

ocenił(a) film na 7
Pati1991_2

"czy da się na tym nie płakać ?" Przy tej części zdecydowanie da;/ Pierwsza część zdecydowanie lepsza, a szczególnie ostatnie 20 min, ta część była jakaś dziwne, zupełnie inna niż pierwsza.
Zacytuje znaleziony tu post, który wyraża więcej niż tysiąc słów:
"Po TMSC miałam nadzieję że druga część będzie tak samo dobra, jednak się tylko rozczarowałam. Hache był jakiś dziwny. Ciągle zamyślony, niby myslami był przy Babi a jak co do czego to wybrał Gin. I jak go tutaj zrozumieć. Ta Gin to wariatka, uczepiła się jego jak rzep psiego ogona. Za to Babi widać że nadal jest zakochana w Hache. Mogli zawalczyć o swoją miłość..."