Tylko ciebie chcę

Tengo ganas de ti
2012
7,3 85 tys. ocen
7,3 10 1 85449
5,5 2 krytyków
Tylko ciebie chcę
powrót do forum filmu Tylko ciebie chcę

Witam chciałabym się zapytać czy wiecie czy będzie 3 część tych filmów Trzy metry nad niebem i
Tylko Ciebię chcę bardzo mi się spodobały i mam nadzieję że będzie.

gondziowaa

Tego nie wie nikt. Jak na razie pojawiają się same tylko spekulacje na ten temat. No i oczywiście liczne pobożne życzenia fanek na temat: jakby to miało być i kto z kim ma być. Niby zapowiadano kolejną książkę a zaraz potem jej ekranizację. Do tej pory ani widu, ani słychu ;)

Honda_74

Ok dzięki oby żeby była ale o tym przekonamy się póżniej.

gondziowaa

Tak , będzie . Film będzie miał tytuł " Mów mi Hache" w tej części prawdopodobnie H. i Babi będą razem ;) podobno premiera będzie w tym roku lub 2014 . :)

aleksiahorrory

Ok dzięki za wiadomość to git że będzie.

ocenił(a) film na 10
aleksiahorrory

Świetne info... oglądając II części aż przypomniałam sobie całą moją historię... i ryczałam jak bóbr... na II będe czekać z niecierpliwością. :)

ocenił(a) film na 9
aleksiahorrory

racja i już się nie mogę doczekać :D <3

ocenił(a) film na 10
aleksiahorrory

ale fajnie, już się nie moge doczekać ! ♥

gondziowaa

Super, nie mogę się doczekać kolejnej części ale na prawdę nie rozumiem czymu tak wiele osób chce żeby H był z Babi. Dodam, że najpierw oglądałam włoską wersję ( trafiłam na nią raz w telewizji włoskiej i choć nie rozumiałam ani słowa to i tak obejrzałam cały film) stąd też wiedziałam co będzie sie działa w drugiej części. I według mnie Babi nie zasługuje na H. Gin jest dziwna, szpiegowała H przez tyle czasu, ale jak widzimy w scenie w galerii, H akceptuje to, że są tam jego zdjęcie z Poyo(nie wiem jak się pisze) i mimo to wybiera ją. Kocha ja dojrzale i oboje z Gin akceptują swoje słabości. Nie to co pani zimna kalkulantka, która chciala sprawdzić czy coś międz nimi jeszcze jest i zamiast szczerze z nim porozmawiać, uwiodła go.

Mam tylko nadzieję, że nie zepsują kolejnym wyskokiem typu: Babi będzie się spodziewać dziecka H. :D

dianka991

Ja tam bym wolała żeby Hacze był z Babi nie wiem dlaczego ale tak ale szanuje szanuje twoją wypowiedż

ocenił(a) film na 7
gondziowaa

Też bym wolała, żeby Babi była z Hache, bo przecież od nich się wszystko zaczęło;)

ocenił(a) film na 9
Ritualnaa

masz racje od nich się wszystko zaczęło <3

gondziowaa

Ja oglądałam te pierwszą część i nie wyobrażam sobie ze oni połączeni tak silnym uczuciem nie będą razem. On pod wpływem niej się zmienił a ona tam poszalała na koniec ( trudno ) ale jednak wg mnie to była prawdziwa miłość co zdarza się raz na 100 lat. Przecież oni byli zupełnie różni z zupełnie innych światów . No nie wiem szkoda by było gdyby razem nie byli. Wiem ze trochę takim tanim romantyzmem pojechałam ale to melodramat i no ja romantyczka totalna nie wyobrażam sobie ze Hache nie będzie z Babi. No ale co najwyżej będę się musiała z tym pogodzić :-) sory ze takie długie:)

ocenił(a) film na 10
monia198923

Jestem tego samego zdania! Przecież między nimi jest cośwyjątkowego czego nei znajda z nikim innym! razem tworzą piękną całość!

ocenił(a) film na 7
nokiae65

Miejmy nadzieje, że powstanie 3 część, w której będą razem;)

monia198923

owszem od nich się zaczęło. on się zmienił fakt, ale moim zdaniem było to spowodowane wyjazdem do Londynu i śmiercią bohatera. Przecież w Trzech metrach wciąż był tym nie znającym umiaru chłopakiem, a Babi nie mogła tego znieść, co oznacza, że czekała chyba na jakąś bezproblemową miłość... Pewnie taka się zjawiła w tylko ciebie chcę. Babi też się zmieniła, mam wrażenie, że na gorsze... Nie jestem fanką tej pary. Uważam, że miłość ludzi z dwóch różnych światów i o odmiennych charakterach jest możliwa. Im się nie udało. W związku musi być zaangażowanie z dwóch stron, nie tylko "Ty się zmień, a ja zostanę taka sama, bo jestem idealna".

Z niecierpliwością czekam na 3 część. Mam nadzieję, ze przekaże nam jakąś głębie. Bo dwie pozostałe części były na prawdę bardzo ciekawe :))

apffel

Ja osobiście również za Babi trochę nie przepadam. Strasznie się zmieniła. Z jednej str rozumiem ze nie mogła czasami zrozumieć świata Hache ale z drugiej wiedziała jaki on jest od początku. Nie podobało mi się jak na końcu obwiniła go o śmierć przyjaciela no i ten związek z tamtym facetem pod koniec I cz. .A w drugiej jak gdyby nigdy nic spotkała się z nim żeby potem bo wszystkim mu powiedzieć ze wyszła za mąż( choć ponoć nie). Zachowuje się trochę egoistycznie. Jednak jak mowie ich miłość była taka czysta, prawdziwa i mimo ze Babi mnie wkurza momentami to jednak chciałabym żeby byli razem (Babi i Hache). Do Gin nic nie mam ale między nimi już nie ma takiej chemii wg mnie. też czekam na 3 cz. bo jakby tak miało się skończyć to nieciekawie. :)