Tylko ciebie chcę

Tengo ganas de ti
2012
7,3 85 tys. ocen
7,3 10 1 85449
5,5 2 krytyków
Tylko ciebie chcę
powrót do forum filmu Tylko ciebie chcę

Gin

ocenił(a) film na 10

Uwielbiam ją. Zwłaszcza w książce, która bardzo się różni od filmu. Wszyscy, którzy nie rozumieją dlaczego Step ( tak się nazywa Hache w książce) wybrał Gin, muszą przeczytać książkę. to jest wspaniała dziewczyna :) czekam na kontynuację książki :)

ocenił(a) film na 8
amiran_2

Zgadzam się w 100% !!! Też strasznie lubię tą postać i czytając II część od razu ją polubiłam, mimo że po I części kibicowałam Stepowi i Babi. Teraz już nie:)))) Jeśli powstanie 3 część i rozdzielą w niej Stepa i Gin to będę baaaaardzo rozczarowana. Gin jest naturalna, robi to co chce i kiedy chce. Niektórzy mówią, że jest wariatką bo kochała się w Stepie od kilku lat i krok po kroku planowała jak go zdobyć. A co w tym takiego złego? Dziewczyna po prostu wie czego chce i dąży do osiągnięcia celu, mało kto tak potrafi:) Wg mnie fajnie to sobie wymyśliła. Zgadzam się z założycielem tematu, każdy kto się dziwi czemu Step wybrał Gin niech przeczyta książkę! :) Pozdrawiam!

amiran_2

Ja mam zamiar dopiero przeczytać książkę ale po obejrzeniu filmu też wole Gin :) Jest otwarta, odważna, szalona, czarująca. Babi była raczej nudna.

ocenił(a) film na 10
moonisiaa07

prawda. Gin jest tak otwartą i zwariowaną osobą, że ciężko jej nie polubić :D
Również mam nadzieję, że nie rozdzielą ich. zwłaszcza, że Step przyznał, że nic nie czuje już do Babi, że się zmieniła. Wiecie może kiedy ma wyjść 3 część książki?

ocenił(a) film na 9
amiran_2

3 część książki już jest i dalej z tego co wiem ale to nie jest chyba kontynuacja...

ocenił(a) film na 10
Anahi121996

ale ma być kontynuacja jeszcze ;) czytałam gdzieś na forum, że autor się wypowiadał, że będzie 3 część

ocenił(a) film na 10
amiran_2

tak teraz po przeczytaniu ksiazki tez bardzo polubilam Gin i widac bylo bardziej ze Gin i Step sa zakochani w sobie
Jedynie irytowalo mnie to, że Gin miala na nim taka obsesje na poczatku...