Tylko ciebie chcę

Tengo ganas de ti
2012
7,3 85 tys. ocen
7,3 10 1 85449
5,5 2 krytyków
Tylko ciebie chcę
powrót do forum filmu Tylko ciebie chcę

Dziewczyna kompletnie nie w moim typie, po prostu za brzydka, nie pasowała.

Lukininho

A dla mnie Gin jest śliczna i uratowała ten film:)

Lukininho

Ja właśnie czytam książkę i Gin z tego filmu idealnie pasuje do opisu książkowego. Gin z włoskiej wersji nie jest zupełnie podobna z wyglądu do tej opisanej w książce.

ocenił(a) film na 6
Lukininho

Babi była brzydka! Nie Gin : )

Gin jest ładna i ma genialny charakter, którym nadrobiłaby dużo większą brzydotę.

ocenił(a) film na 7
shirouken

Wiesz, każdy ma swój gust. Mi Gin się kompletnie, ale to kompletnie nie podobała. Za to z Babi w drugiej części naprawdę kawał laski.

ocenił(a) film na 7
shirouken

W sumie figurę też ma fajną, ale chyba najbardziej nie podobają mi się w niej oczy. A ja u dziewczyn bardzo zwracam na nie uwagę. Lubię takie mocno brązowe (takie pod czerń) u dziewczyn (sam mam takie), ale u niej ... no nie wiem po prostu drażni mnie.

Lukininho

Oglądałem z dziewczyną ten film i obojgu nie podobała nam się Gin. Moj komentarz na jej temat to: "pijacka twarz, patola" ;p a moją dziewczyne tak drażniła ta że o mało co a musielibysmy wyłączyć...Gin rzucała sie, irytowała wrecz... taka szmata :D z tego powodu nie oceniam filmu, bo byloby 2 :p

ocenił(a) film na 9
shaman008

Mnie też Gin irytowała cały film, też byłam bliska wyłączenia filmu, no ale... zwyciężyła ciekawość ;p

Lukininho

Dobrze, to powiedźcie mi dlaczego Babi go zostawiła? Bo bardzo się starał? Bo była dla niego całym życiem?? Bo robił wszystko aby ją uszczęśliwić?? Tak samo jest w życiu...niestety....
Gin, dziewczyna naturalna, wie czego chce, i miałem straszne obawy iż H spieprzy całą sprawę spotykając się z B...bo niby po co? Przecież to ona go skreśliła...
Pozdrawiam

djembe

Te końcowe sceny GENIALNE po prostu. Muzyka dobrana genialne. A to jak Gin śpiewała na gitarze BOSKO (ma zarąbisty głos);))

Lukininho

Te końcowe sceny GENIALNE po prostu. Muzyka dobrana genialne. A to jak Gin śpiewała na gitarze BOSKO (ma zarąbisty głos i świetnie śpiewa) ;))

Ozi94

Śpiewała na gitarze, powiadasz?:)
Mało który film, sprawia iż wyczekuje się na sam koniec, a potem nie dosyt że mógłby jeszcze trwać i trwać....

djembe

oj dobra tam... czepiasz się ;D Grała na gitarze i śpiewała.* Teraz ok? :P

Masz 100% racje. Czekam na 3 część przede wszystkim dlatego, że fabuła mnie wciągnęła. Ostatni raz się tak wkręciłem w fabułę gdy oglądałem serial "Zagubieni" ;p

ocenił(a) film na 9
Lukininho

Ja nie rozumiem jednego, Gin wszędzie za nim jeździła i robiła mu zdjęcia, on się dowiedział i było to dla niego ok? Ja bym sobie pomyślała, że ona jest jakaś nienormalna...

Yilia

Przeczytaj książkę, może lepiej zrozumiesz.

Honda_74

Daj spokój kobiecie, w dzisiejszych czasach nie wiedzą co to poświęcenie oddanie, a co dopiero bezgraniczna miłość...

ocenił(a) film na 9
Honda_74

mam nadzieje że lepiej zrozumiem ;) już dawno chciałam ją przeczytać, ale u mnie w żadnej bibliotece jej nie ma ;/ a powiedz mi czy książka bardzo różni się od filmu? bo rozumiem że czytałaś :)

Yilia

Obie książki różnią się od filmu. Skrócono i pozmieniano na potrzeby filmu zapewne. Na stronie z gryzoniem znajdziesz obie książki.

ocenił(a) film na 9
Honda_74

Pierwszą czytałam, i owszem miejscami nawet bardzo różniła się od filmu. Ooo no to świetnie, dzięki za pomoc :)

ocenił(a) film na 10
Yilia

jak dla mnie gina jest cholernie atrakcyjna , ale tak jak mówię każdy ma swój typ kobiety . Co do charakteru to jest naprawdę twardy , nie jeden chłopiec by wymiękł przy niej

ocenił(a) film na 9
tomus5

Co do charakteru zgadzam się z Tobą w 100% :)

ocenił(a) film na 9
Yilia

Byłam dziś w bibliotece, a tam na półce leży sobie książka "Tylko Ciebie chce", więc od razu ją wypożyczyłam i za niedługo zabieram się do czytania :D

użytkownik usunięty
Lukininho

ja oglądając hiszpańskie wersje, miałam wrażenie, że i Babi i Gin są brzydkie.

Lukininho

Gin brzydka??? haha:D Polecam wygooglowac tę aktorkę - Clara Lago. I wtedy szczena ci opadnie... To babi jest brzydka!!!! I ten jej denerwujacy nos.. bleee.... kobieta nijaka... bez wyrazu.. głupiutka...