Czy tylko mnie irytuje aktorka ktora wcielila sie w postac Gin? ;p Nie wiem, moze dlatego tak jest, bo czuje sie nieco rozczarowana końcem filmu xd pozdr
Ja wole aktorke Maria Valverade ale moze akurat w tym filmie :)
Clare Lago lubie i bardzo dobrze gra jednak bardziej podobala mi sie w filmie La cara oculta
Mnie nie irytuje ;0 Ja ją uwielbiam, może dlatego ze jestem zadowolona z zakonczenia 2 czesci
Ja wole Clare Lago nie irytuje mnie wręcz przeciwnie idealnie zagrała Gin:) a ta druga to ja nie mogłam patrzeć na nią w filmie ten jej nos przysłaniał mi jej grę!
Mi tez na poczatku jak ogladalam pierwsza czesc i zobaczylam ta aktorke to mi sie nie spodobała jednak za to zagrala bardzo dobrze i za to ją lubie :)
Ja wolę Clarę Lago. Lepiej zagrała od Marii, jej bohaterka była lepsza i sympatyczniejsza. Gin w ogóle mnie nie irytowała za to Babi strasznie. No i też przeszkadzał mi jej nos.
A oglądalyście moze włoska adaptację? moim zdaniem zdecydowanie gorsza niz hiszpanska. niebo a ziemia. Mysle, ze na pewno mowie tak tez dlatego, poniewaz najpierw ogladalam wersje hiszp, a dop potem włoską.., ale mimo wszystko bardziej jestem za nowszym "Trzy metry...". Aktor grający Stepa(Hache) bardzo pasowal do roli, reszta cieniutko. xdxd