Tylko ciebie chcę

Tengo ganas de ti
2012
7,3 85 tys. ocen
7,3 10 1 85449
5,5 2 krytyków
Tylko ciebie chcę
powrót do forum filmu Tylko ciebie chcę

Czy tylko mnie irytuje aktorka ktora wcielila sie w postac Gin? ;p Nie wiem, moze dlatego tak jest, bo czuje sie nieco rozczarowana końcem filmu xd pozdr

ocenił(a) film na 10
aasia19

Ja wole aktorke Maria Valverade ale moze akurat w tym filmie :)
Clare Lago lubie i bardzo dobrze gra jednak bardziej podobala mi sie w filmie La cara oculta

Aselka

O to w takim razie tez moze obejrze;)

ocenił(a) film na 10
aasia19

Mnie nie irytuje ;0 Ja ją uwielbiam, może dlatego ze jestem zadowolona z zakonczenia 2 czesci

aasia19

Nie tylko Ciebie.

JoannaSara

Ja wole Clare Lago nie irytuje mnie wręcz przeciwnie idealnie zagrała Gin:) a ta druga to ja nie mogłam patrzeć na nią w filmie ten jej nos przysłaniał mi jej grę!

ness85

Hahahh, akurat nos tez mi przeszkadzal. :) ale byla to w sumie jedna rzecz kt mi niepasowala. Xd

ocenił(a) film na 10
aasia19

Mi tez na poczatku jak ogladalam pierwsza czesc i zobaczylam ta aktorke to mi sie nie spodobała jednak za to zagrala bardzo dobrze i za to ją lubie :)

Aselka

Ja wolę Clarę Lago. Lepiej zagrała od Marii, jej bohaterka była lepsza i sympatyczniejsza. Gin w ogóle mnie nie irytowała za to Babi strasznie. No i też przeszkadzał mi jej nos.

agata0707

A oglądalyście moze włoska adaptację? moim zdaniem zdecydowanie gorsza niz hiszpanska. niebo a ziemia. Mysle, ze na pewno mowie tak tez dlatego, poniewaz najpierw ogladalam wersje hiszp, a dop potem włoską.., ale mimo wszystko bardziej jestem za nowszym "Trzy metry...". Aktor grający Stepa(Hache) bardzo pasowal do roli, reszta cieniutko. xdxd

ocenił(a) film na 10
aasia19

ja ogladalam tez wloska wersje i faktycznie to nie to samo co hiszpanska :) wieksze emocje i lepsi aktorzy w hiszpanskiej wersji :)