Tylko ciebie chcę

Tengo ganas de ti
2012
7,3 85 tys. ocen
7,3 10 1 85449
5,5 2 krytyków
Tylko ciebie chcę
powrót do forum filmu Tylko ciebie chcę

Napisy

ocenił(a) film na 10

Czy są napisy do tego filmu na poziomie? Bo te co kiedyś były mijały się z tym co mówili kompletnie.

ocenił(a) film na 10
wisNia_

Niestety nadal nie ma.. Może warto by napisać gdzieś na jakimiś forum zajmującym się napisami do filmów z prośbą o poprawną wersje. Sam dopiero wczoraj wpadłem na 3 metry nad niebem i do tego stopnia mi się spodobał że ucieszyłem się gdy zobaczyłem że jest też druga część ale tylko do momentu w którym stwierdziłem że z napisami jest coś nie tak i na tym się skończyło moje oglądanie, szkoda psuć sobie przyjemność.

ocenił(a) film na 10
Lordzik123

No właśnie ja też, nie zamierzam oglądać 2 części bez porządnych napisów, ale chyba się nie doczekam.

wisNia_

W niedługim czasie myślę że pojawi sie wersja z lektorem ;))

Ozi94

Oglądanie filmów z lektorem jest jak słuchanie muzyki podczas obsługiwania piły tarczowej bądź obserwowanie zachodu słońca z zamkniętymi oczami.

Apophis_

no to może lektor + napisy + dźwięk oryginalny ;p

wisNia_

Przejrzałam napisy w różnych wersjach i niestety wszystkie są tak samo kiepskie. Co gorsza nie bardzo jest się czym posiłkować, bo polskie chyba powstały na podstawie jakiegoś wcześniejszego tłumaczenia z hiszpańskiego na inny język - sprawdzałam napisy angielskie i to jest dopiero masakra :P Ktoś przetłumaczył okrzyk: "Babi!" na początku filmu jako "grandmothers". Ręce mi opadły. Część tekstów jest zupełnie pominięta, niektóre się kompletnie nie zgadzają z tym co mówią bohaterowie. Zaczęłam to powoli ogarniać i poprawiać, ale niektóre teksty są dla mnie nie do końca zrozumiałe i nie jestem w stanie ich uzupełnić. Jest ktoś chętny do pomocy?

Honda_74

Zna ktoś węgierski? Znalazłam napisy węgierskie bez braków. Obawiam się, że translator sobie z tym prawidłowo nie poradzi, bo czasem wyskakują bzdury kompletne w tłumaczeniu.