Tylko ciebie chcę

Tengo ganas de ti
2012
7,3 85 tys. ocen
7,3 10 1 85449
5,5 2 krytyków
Tylko ciebie chcę
powrót do forum filmu Tylko ciebie chcę

Mimo iż film układa się w logiczną całość, mamy dobrze dobraną muzykę i nieźle grających aktorów to po prostu nie mogę go przełknąć. Najpewniej dlatego, że zupełnie zabija pierwszą, rewelacyjną część. Gdy zobaczyłam 3MSC byłam zachwycona. Dawno nie widziałam pięknej historii miłości, z nutką dramaturgii i bez happy endu. Liczyłam, że druga będzie pięknym dopełnieniem całości. Podsumowaniem, esencją 3MSC. Okazała się beznadziejną historią, która po prostu niszczy sens pierwszej, a do tego ukazuje beznadziejne zmiany! Hache... To nie jest on. To nie jest ten, który miał w sobie coś nieziemsko przyciągającego, ale przede wszystkim niebezpiecznego. Babi? To już w ogóle porażka na całej linii. Ja rozumiem, że dziewczyna miała humorki, ale żeby zrobić z niej zimną, wyrachowaną po prostu sukę? I do tego podłą w stosunku do Hache? Wiem jak się skończyła pierwsza część, ale nikt, NIKT nie wmówi mi, że ona po mimo wszystko go nie kochała. Gin? Absolutne przeciwieństwo Babi i pewnie o to chodziło, ale ona po prostu nie pasowała mi do Hache. Nie i koniec.
Zawiodłam się mocno. Nie wiem czy jest sens czekać na trzecią część, ale tak jak popsuli tę historię to jeszcze chyba nikomu się nie udało...

MiSiAaa__13

jestem tego samego zdania, kompletna klapa. Ale nie ma się co dziwić, pierwsza częśc została skazana na sukces, wiec producenci postanowili szybko stworzyć druga częsc, z mysla że bedzie tak dobra jak pierwsza, a tu co? Wielkie rozczarowanie, kompletna beznadzieja, nie mogłam sie powstrzymać od komentowania tego filmu, bo jest on masakryczny.... Jedyne co ratuje ten film to Katina, która moim skromnym zdaniem zagrała najlepiej, no i jeszcze motyw z tym przyjacielem i jego motorem, to było genialne, ale reszta? Szkoda słów...