Tylko ciebie chcę

Tengo ganas de ti
2012
7,3 85 tys. ocen
7,3 10 1 85449
5,5 2 krytyków
Tylko ciebie chcę
powrót do forum filmu Tylko ciebie chcę

Oglądnęłam ten film, ale czegoś nie rozumiem, na końcu jest scena z pogrzebu, czyjego???
kolejna scena jest z poczekalni u lekarza, o co w niej chodzi???

TwEeTy1_1SwEeTy

To był pogrzeb jego matki, a jesli chodzi o tą poczekalnie to podejrzewam ,że chodzi o usunięcie tego dziecka siostry Babi.

ocenił(a) film na 3
TwEeTy1_1SwEeTy

Może należałoby obejrzeć ten film jeszcze raz, bo chyba nie do końca się uważało?:)
Chociaż dla mnie gniot totalny.Nie rozumiem takiej wysokiej noty..

ocenił(a) film na 10
Arletasweet

Film oglądałam uważnie, tylko troche go nie zrozumiałam. Na mój gust film był świetny i wartościowy ( każdy ma swoje zdanie i gust).

TwEeTy1_1SwEeTy

tez tak niektroych rzeczy nie zrozumialam... nie ujal mnie ten film... za duzo niedopowiedzen i bohaterowie jakos tak dziwnie sie zachowywali. Babi okazala sie zimna su....

ocenił(a) film na 10
annap601

Zgadzam się z tobą co do tego, że było dużo nie dopowiedzeń i co do tego, że Babi postąpiła chamsko, bo przecież mogła powiedzieć, że jest mężatką, choć z drugiej strony to trochę ją rozumiem bo w sumie chciała się poczuć jak dawniej:D:D

TwEeTy1_1SwEeTy

Przede wszystkim Babi NIE JEST MĘŻATKĄ, te napisy są totalnie do D. Babi powiedziała, że ZA MIESIĄC WYCHODZI ZA MĄŻ ;)

megggg8828

ale to nawet nie o to chodzi tylko o to jak ona mu wykrzyczala w twarz w 1 cz. ze to przez niego Pollo zginal i w ogole odwrocila sie od swojej najlepszej przyjaciolkigdy ta jej najbardziej potrzebowala...

ocenił(a) film na 10
annap601

Zgadzam się, to było okropne, ale ja odnosiłam się do 2 części.

ocenił(a) film na 10
megggg8828

W napisach z filmu który ja oglądałam, pisało że miesiąc temu wyszła za mąż, także sorry...

TwEeTy1_1SwEeTy

ale przeciez mowie ze te napisy sa zle przetlumaczone. pozatym co wyszla za maz miesiac temu a pod koniec filmu mierzy suknie?:D no helol, mozna sie nawet domyslic jesli nie zna sie hiszpanskiego ;)

TwEeTy1_1SwEeTy

Owszem błąd w napisach - też to zauważyłam. Skoro nadal się motała i męża nie było widać nawet w drugim planie tzn. że za miesiąc miał być. .. Poza tym o czym tu mówić??! Nadal mieszkała z rodzicami!