Tylko ciebie chcę

Tengo ganas de ti
2012
7,3 85 tys. ocen
7,3 10 1 85448
5,5 2 krytyków
Tylko ciebie chcę
powrót do forum filmu Tylko ciebie chcę

REWELACJA !!!

ocenił(a) film na 9

Coś pięknego... zarówno pierwsza jak i druga część powala, dosłownie. Przeczytałam
obydwie książki, obejrzałam wersję hiszpańską jak i włoską (co prawda nie ma porównania
- hiszpańska o wiele lepsza) i ciągle mi mało! :D Super!

ocenił(a) film na 10
2Karoo2

Tak genialne obie wersje! ja przeczytalam tylko 1 czesc i zastanawiam sie nad zakupem 2 czesci Powiedz mi czy warto? 2 czesc ksiazki tez jest taka fajna warta przeczytania?? :)

ocenił(a) film na 9
Aselka

@Aselka Książkę kupić warto, bez dwóch zdań. Fajna również jest i warta przeczytania, ale według mnie pierwsza część to jest no mistrzostwo, co tu dużo mówić.

ocenił(a) film na 10
2Karoo2

o tak pierwsza czesc jest niesamowita po przeczytaniu długooo o niej myslalam bo takie wrazenie na mnie zrobila :)
to chyba postanowie kupic tez druga ;)

ocenił(a) film na 7
2Karoo2

a dla mnie pierwsza część jest dużo lepsza od drugiej

monika199406

dla mnie też pierwsza jest o 3 nieba lepsza od drugiej :) drugą idzie obejrzeć ale jest bardzo naciągana i mało jest scen Hugo z Babi, liczyłam na więcej Czekamy na trzecią część :) a potem czwartą itd

ocenił(a) film na 7
stokrotka8306

też myślałam ze to będzie głownie o Hugo i Babi, a głównym tematem była Gin i zmarły kolega

ocenił(a) film na 8
monika199406

Mnie też się pierwsza bardziej podobała. Dla mnie ta miłość Hugo z Gin jest taka naciągana:P Jakby Hugo chodziło tylko o jedno, a Gin wyglądała na naprawdę zakochaną. Szkoda, ze Babi go oszukała z tym małżeństwem. Mam nadzieję, że 3 części (jeśli będzie), Babi wróci do Hugo, chociaż pod względem charakteru nie pasują do siebie...ale przeciwieństwa się przyciągają:)
W sumie Babi ma męża, więc nie wiem co będzie.
Tak czy inaczej mam nadzieję, że 3 część powstanie!:)
A Gin lubię i tak:D

ocenił(a) film na 10
buska125

Babi nie oszukała go z małżeństwem tylko jest błąd w tłumaczeniu :0 Babi mówi ze za miesiąc wychodzi za mąż i takie są rzeczywiste plany:0 A czy wyjdzie to się okaże

ocenił(a) film na 8
dakcia987

aaa no chyba, że tak:) Coś mi właśnie nie pasowało, bo z tym facetem w samochodzie ani nie mieszka, ani nic takiego:)
I tak uważam, że jeśli powstanie 3 część to Hugo zostanie z Gin...
Hugo i Babi to pierwsza miłość, ale nie ta prawdziwa (wg mnie).

ocenił(a) film na 7
buska125

a ja myślę że każda kolejna część będzie gorsza od poprzedniej i nie ma co dalej tego ciągnąć

ocenił(a) film na 10
buska125

no wlasnie bo jak by miała powstac trzecia czesc to co by w niej mialo sie dziac? Mogliby jedynie rozbudowac wątek katiny i wyjasnic jak potoczyla sie ciaza siostry babi i co z jej rodzicami czy sie rozeszli czy nie... a co wiecej?

ocenił(a) film na 10
buska125

właśnie też się zdziwiłam że ona jest już po ślubie i mi to nie pasowało. Jeśli będzie 3 część to wydaje mi się ze Hugo będzie z Babi ponieważ ona jest przed ślubem i może się coś jeszcze zdarzyć... Jakby była już po to wiadomo ze Hugo zostałby już z Gin i bez sensu byłaby następna część. Więc mam nadzieje że nakręcą kolejną część bo uwielbiam jak i pierwsza tak i drugą:) i Mario Casas naprawdę świetnie gra:)

ocenił(a) film na 8
Julka91

Tak i w dodatku jest b.przystojny:))
Jeśli powstanie 3 część to pewnie będzie walką Gin i Babi o Hugo:)
Jednak Babi przespała się z Hugo, a później i tak go "zostawiła" więc nie zasługuje na powrót jak dla mnie:d

buska125

ja wam powiem co będzie w trzeciej części :) Będzie tak: Gin zachoruje na białaczkę i jak już umrze to Babi zacznie pocieszac Hugo i znowu będą razem. Choroba Gin ich połączy :) hehe Co wy na to ? Podoba się? :)

ocenił(a) film na 8
stokrotka8306

Okropne!:D:D

buska125

No to by trochę przypominało szkołę uczuć tam zdaje się był wątek białaczkowy. Mówię wam ze tak będzie w 3 czesci bo Gin licho wyglądała w drugiej. Coś jest na rzeczy....:)

ocenił(a) film na 10
stokrotka8306

No niezły plan :D
ale jak by zrobili cos tak dramatycznego to film byłby jeszcze ciekawszy wiec czemu nie :)

Aselka

Pewnie 3 część będzie do bani Pierwsza była za dobra i to wszystko przez to. Za dużo kombinują. w 3 części Hugo kupi sobie samochód i się bedzie autem scigał

ocenił(a) film na 8
stokrotka8306

Zgadzam się. Powstały 2 części książki, tak jak filmu i na tym powinno być koniec.
Hugo wybrał Gin i na tym powinni skończyć.
Babi jest durna, wybrała innego, ale miesiąc przed ślubem przespała się z byłym. No idiotka... :D

buska125

Tak, ja już po pierwszej części wiedziałam ze Babi nie ma równo pod kopułą :) Zeby takiego chłopa odwalić to trzeba mieć nie po kolei w główce. w drugiej części to ona tylko potwierdziła swoja głupotę. Miała go w samochodzie to guzik w dół czy tam blokadę włączam, wiozę go do siebie i już nie ma Gin. Tylko troche trzeba głową ruszyć hihi :) widać było zę jak ona by to inaczej poprowadziła to on by jej z ręki jadł...

ocenił(a) film na 8
stokrotka8306

Dokładnie. Mimo, że był z Gin wiadomo było kogo kocha. My powinnyśmy były wziąć tą rolę i napisać scenariusz:) Wtedy to już ten filmy mogliby oglądać tylko baaardzo dorośli:d

ocenił(a) film na 10
buska125

No a Gin wybaczyła Hache zdrade a nie powinna tak łatwo...

Aselka

Też byś mu wybaczyła ;) :P

ocenił(a) film na 8
stokrotka8306

tak, jemu się wszystko wybacza:D:D

ocenił(a) film na 10
Aselka

no jak tak na to patrzec to sie zgadzam :D

Aselka

Wszystkie laski sikają w majtki na widok Hugo. Wystarczy że weźmie swój motorek między nogi i juz się to fajnie ogląda. A w 3 części Hugo kupi sobie fiata Pandę i wtedy to już nikt go nie dogoni. :) Jak już tak sobie tu piszemy to wam jeszcze powiem, że nienawidzę Babi za to co zrobiła i jak go wykorzystała. Zachowała się jak tania wyrachowana szmata. Co ona sobie myślała ze Hugo to zabawka??Jak śmiała?! A siostrunia nie lepsza. Narąbała się jak biszkopt a pozniej były efekty. To są własnie te panienki z dobrych rodzin, nie ma co.... Jak już pisze to jeszcze matkę muszę objechać i powiem tak : dziwie się jej mężowi że tak z nią długo wytrzymywał. Już w pierwszej części sobie u mnie nagrabiła jak zablokowała telefon od Hugo i wiele innych sytuacji było na jej niekorzysc. Ta baba to potwór. Ojciec Babi dobrze zrobił ze sobie znalazł inną babkę. A najbardziej to już mi się chciało śmiać jak dał jej ten prezent na rocznicę. Ona podjarana myślała ze jej daje coś bajecznie drogiego a on jej dał płytę z filmem. Buhaha. Myślałam ze pęknę haha!

ocenił(a) film na 10
stokrotka8306

No matka Babi to zło glupia jest tyle, że Babi teraz jak wyjdzie za takiego wspanialego i porzadnego faceta i bedzie chciala swtorzyc taka wspaniala rodzine to skonczy jak jej matka(bo one sa bardzo podobne) a jak by dalej byla z Hache to miala by piekniejsze zycie :)
Moze zle zrobila, że go tak wykorzystala to bylo straszne jednak bardzo lubie jej postac i widac bylo pod koniec ze zaluje i teskni za nim jak patrzy przez okno itd...