Tylko ciebie chcę

Tengo ganas de ti
2012
7,3 85 tys. ocen
7,3 10 1 85448
5,5 2 krytyków
Tylko ciebie chcę
powrót do forum filmu Tylko ciebie chcę

Jeśli miałabym wybrać która z cześci jest lepsza wybrałabym część 2. Bardzo mi się
podobała, na końcu płakałam. :) Świetny film ! Polecam.

ocenił(a) film na 7
sylwus11113

a moglabys powiedziec gdzie ogladalas? mam sytraszne cisnienie na hiszpanska wersje! bylabym wdzieczna

ocenił(a) film na 7
barbie_8

hiszpańską wersję obu części możesz obejrzeć na zalukaj. tv

Kora81

No właśnie :) Tam ten film oglądałam.

ocenił(a) film na 7
sylwus11113

DZIĘKUJĘ! Nawet nie wiecie jak się cieszę!!

barbie_8

hehe..wyobrażam sobie :)

ocenił(a) film na 7
sylwus11113

obejrzałam wczoraj drugą część i się lekko rozczarowałam, z resztą jak zawsze druga część filmu jest gorsza od pierwotnej. W "Tylko Ciebie chcę" zabrakło mi tej przysłowiowej magii, która była w pierwszej części. "Trzy metry nad niebem" to dla mnie coś pięknego. Po prostu zakochałam się w tym filmie i byłam przekonana, że druga część będzie równie fenomenalna. Oglądając ten film czekałam na jakiś przełom, który niestety nie wystąpił. Po 2 części został mi niedosyt i wiele nierozwiązanych wątków, ale przeczytałam, że ma być 3 część i mam nadzieję, że w ostatniej części wszystko się wyjaśni i będzie jakiś happy end...
a tak na marginesie to szkoda mi tego Ache wszystkich po kolei traci. Najpierw matka, potem przyjaciel, a na dokładkę miłość jego życia, no ale cóż życie. Mam nadzieję, że w ostatniej części główny bohater będzie w końcu szczęśliwy:)

Iwet87

Hmm.. każdy ma swoje zdanie, mnie podobała się 2 część, zgodzę się z tobą że w pierszej części były te piękne chwile. Zawsze jest tak ze 2 cześć jest gorsza, ale mi sie bardzo podobała 2 część.
Wkurzyła mnie ta Babi, bo w końcu miała ślub.. no nie ?
Oczywiście nie usprawiedliwiam Ache ale tej Gin mi było żal.
To fajnie że bedzie 3 część. Nie mogę sie doczekać :)
Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 7
sylwus11113

nie, Babi nie miała ślubu. Zdanie gdzie ona mówi, że wyszła za mąż zostało źle przetłumaczone. W rzeczywistości ona ma dopiero wyjść za mąż za miesiąc czy za trzy już nie pamiętam dokładnie kiedy.

Iwet87

aha :) Dzięki za info ;)