Jak pierwsza część powaliła mnie na kolana tak ta trochę mnie zaskoczyła bo oczekiwałam
czegoś innego...
Od początku Babi nie pasowała mi do Hache i cieszę się ze w końcu został z Gin :)
Pierwsza część bardzo fajna ale druga część to kompletna katastrofa.. SOry ale taka
prawda, wiele wątków jest bezsensu, po co ten wątek z tą ciążą tej siostry, ten wątek ze
zdradzającym ojcem ? Może w ksiązce jest to jakoś bardziej trzymające się kupy ale w filmie
kompletnie nie, nic. Nwm moje odczucia sa kiepskie, bardzo czekałam na ten film i lekko
się zawiodłam. Jeśli powstanie 3 część to zastanawiam się co w niej bedzie, serio ? Bo co
tu jeszcze dodawać? Babi to suka, która popsuła chłopakowi 2 razy życie, chciała poczuć się
jak dawniej też mi wielka wymówka. Hache był idiotą bo myslał chyba swoim 'członkiem' a
nue głową, tam mówił Gin, że ją kocha I TYLKO JĄ CHCE a tu na wstępie do Babi że nie ma
nikogo nie no spoko, strasznie skomplikowane to wszystko. A Katina dzwoniąca do Hache
aby się niby z nim umówić a tak naprawdę miał sie spotkac z Babi chociaż wiedziała, ze Gin
ma występ? To też było dziwne. Ogólnie bardzo chciałam obejrzeć ten film a jestem
zawiedziona ;C Jak mam oceniać to dam 6/10 bo niektóre momenty nie były takie złe. A
jakie są wasze odczucia ?