Tylko ciebie chcę

Tengo ganas de ti
2012
7,3 85 tys. ocen
7,3 10 1 85448
5,5 2 krytyków
Tylko ciebie chcę
powrót do forum filmu Tylko ciebie chcę

Jak pierwsza część powaliła mnie na kolana tak ta trochę mnie zaskoczyła bo oczekiwałam
czegoś innego...
Od początku Babi nie pasowała mi do Hache i cieszę się ze w końcu został z Gin :)
Pierwsza część bardzo fajna ale druga część to kompletna katastrofa.. SOry ale taka
prawda, wiele wątków jest bezsensu, po co ten wątek z tą ciążą tej siostry, ten wątek ze
zdradzającym ojcem ? Może w ksiązce jest to jakoś bardziej trzymające się kupy ale w filmie
kompletnie nie, nic. Nwm moje odczucia sa kiepskie, bardzo czekałam na ten film i lekko
się zawiodłam. Jeśli powstanie 3 część to zastanawiam się co w niej bedzie, serio ? Bo co
tu jeszcze dodawać? Babi to suka, która popsuła chłopakowi 2 razy życie, chciała poczuć się
jak dawniej też mi wielka wymówka. Hache był idiotą bo myslał chyba swoim 'członkiem' a
nue głową, tam mówił Gin, że ją kocha I TYLKO JĄ CHCE a tu na wstępie do Babi że nie ma
nikogo nie no spoko, strasznie skomplikowane to wszystko. A Katina dzwoniąca do Hache
aby się niby z nim umówić a tak naprawdę miał sie spotkac z Babi chociaż wiedziała, ze Gin
ma występ? To też było dziwne. Ogólnie bardzo chciałam obejrzeć ten film a jestem
zawiedziona ;C Jak mam oceniać to dam 6/10 bo niektóre momenty nie były takie złe. A
jakie są wasze odczucia ?

ocenił(a) film na 10
Marysia111

Mi sie podobało a Katina zrobila to bo wiedziala jak bardzo hache chce zobaczyc Babi wszedzie jej szukal wiec postanowila, że ich ze soba umówi... :)