Tylko ciebie chcę

Tengo ganas de ti
2012
7,3 85 tys. ocen
7,3 10 1 85449
5,5 2 krytyków
Tylko ciebie chcę
powrót do forum filmu Tylko ciebie chcę

Wtedy jak Ache poszedl z Babi (if u know what i mean ;) ) to Ci faceci chcieli zgwałcić Gin ? Czy ona sama chciala ??

ocenił(a) film na 10
Rafikson

SPOILER

zgwałcili ją wtedy tak wlasnie jak Hache byl z Babi

ocenił(a) film na 9
Rafikson

zgwałcili, choć sama miałam chwilę zawahania. Mogli tą scenę bardziej dopracować

Rafikson

Że ona nie chciała to pewne, ale ja się zastanawiam czy do gwałtu już doszło czy nie zdążyli...

ocenił(a) film na 7
Zlotowlosa15

mi sie wydaje ze nie zdażyli...

ocenił(a) film na 7
Kasia2091

bo Hache wszedl do tego pomieszczenia

Rafikson

Faktycznie, trochę to tak wyglądało, jakby ona sama chciała i "zgrywała głupią", że niby nic nie wie: P..
zresztą jak ona mogła uwierzyć w to, że Hugo siedzi w piwnicy i tam go szukac..xd śmieszne: d

Rafikson

Również wydaje mi się, że nie doszło do gwałtu. Gin gdy uciekała miała naderwane ramiączko od sukienki, gdyby faktycznie do gwałtu doszło to chyba wyglądało by to nieco inaczej. W książce też nie doszło do gwałtu, ale do jego próby:) I zgadzam się, że scena sama w sobie nie jest dopracowana pod tym względem, że właśnie nie ma 100 % pewności czy coś zaszło czy nie ;)

ocenił(a) film na 8
dianka991

ten co niby zatrudnia Hugo w telewizji mówi policji, że oni próbowali zgwałcić dziewczynę, jak siedzą w karetce, więc raczej jej nie zgwałcili