Tylko ciebie chcę

Tengo ganas de ti
2012
7,3 85 tys. ocen
7,3 10 1 85448
5,5 2 krytyków
Tylko ciebie chcę
powrót do forum filmu Tylko ciebie chcę

oglądałam film po hiszpańsku ale jakoś nie zaciekawił, pierwsza część o wiele lepsza, oby
jak najprędzej powstała trzecia część

Aselka

Tak? A to nawet jeszcze lepiej, nie trzeba by było tyle czekać :) gdzieś przeczytałam, że powieść ma powstać, ale może to tylko plotka :D

ocenił(a) film na 8
Izkax_fw

szczerze mówiąc nie wiem jak ocenić ten film , podobał mi się , ale to nie to samo co 1 cz. Uwielbiam Mario , nie tylko dlatego , że jest mega przystojny , ale za to jak pokazuje emocje i jego grę :) W sumie takie wszystko w niczym , jestem trochę rozczarowana ;/ Czekam na 3 część :)

ocenił(a) film na 10
Izkax_fw

Ludzie czytajcie inne posty i tematy a nie pytajcie po raz milionowy "czy będzie trzecie część 3MSC" bo robicie durni z siebie a i jeszcze jedno Casas nie grał żadnego Hache czy kogokolwiek on grał H. co po hiszpańsku czyta się "ache" bo h jest nieme!

Marian_n

mam pytanie : dlaczego w filmie używają imienia Hache np. w ostatnich scenach podczas odczytywania listu widnieje napis na murze "HACHE AL FONDO"?

użytkownik usunięty
Izkax_fw

Kto oglądał wersję włoską, to wiedział, że H. nie będzie z B. I bardzo dobrze.
Właśnie obejrzałam drugą część hiszpańską i jestem raczej zawiedziona. Włoska Gin była bardziej wyrazista i według mnie lepiej oddała charakter postaci. Co nie zmienia faktu, że Mario Casas jak zwykle świetny:)
Nic nie słyszałam o 3 części... Z tego co wiem autor napisał dwie książki traktujące o H. Ale nie miałabym nic przeciwko trzeciej. Oby tylko nie było w niej B., bo jest jeszcze bardziej wkurzająca niż w części pierwszej. Zdradziecka puta i tyle.