a już wiem, ze bardziej mi się spodoba niz 1 czesc. ta Gin bardziej mi pasuje do Hache niz Babi :)
ale skoro juz przeczytalam w komentarzach kogo Hache wybierze, to odechcialo mi sie ogladac ;)
Oo, znowu się spotykamy :) Ja jeszcze nic nie wiem na temat "Tylko Ciebie chcę" . Wiem jedynie, że tym razem to hiszpańska wersja filmu będzie lepsza. :) Oglądałam włoską i była niezła, ale momentami drętwa i zbyt przewidywalna. Za to po trailerze hiszpańskiej spodziewam się czegoś lepszego. Podsumowując:
"Trzy metry nad niebem"
WŁOCHY 1 : 0 HISZPANIA
"Tylko Ciebie chcę"
WŁOCHY 0 : 1 HISZPANIA
Szkoda, że Federico Moccia nie napisał jeszcze trzeciej części, która rozstrzygnęła by, z którego kraju filmy były lepsze. :)
noo ja juz po ogladnieciu i moge powiedzieć ze ta częśc bardziej mi przypadla do gustu :) moze dlatego ze nie jestem juz nastolatką i kręci mnie bardziej dynamiczna milosc, a nie buntowanie sie wobec calego swiata :P
jeden minus - nie wiem dlaczego ale nie wciaga mnie ten film w 100%, ogladam go, ale w sumie nie wiem dlaczego :)chyba z ciekawosci i dla glownego bohatera ;)
no właśnie mnie bardziej wciągła czesc 1 wole do niej wracac niz do 2 czesci...
a to ja jesli mam wybeirac to 2 jest lepsza ;) nie wciaga mnie ani pierwsza ani druga czesc. W 1 moim dzaniem Babi w ogole nie pasuje do Haczego, w drugiej natomiast widac juz w niej prawdziwą kobiete i Hacze jest bardziej męski. ogolem luzny troche przewidywalny film