Tylko ciebie chcę

Tengo ganas de ti
2012
7,3 85 tys. ocen
7,3 10 1 85449
5,5 2 krytyków
Tylko ciebie chcę
powrót do forum filmu Tylko ciebie chcę

Jakoś nie byłem przekonany do tego filmu tak jak i do "trzy metry nad niebem". Koleżanka i kolega
bardzo energicznie rozmawiali na temat tych filmów więc stwierdziłem że zobaczę, co mi szkodzi?!
Zobaczyłem i nie żałuje ... Film rewelacyjny, czasami przewidywalny ale także zaskakujący.
Pomyślałem - dramaty ? to nie dla mnie ! Niech tego typu filmy oglądają małolaty, które
podniecają się wszystkim i niczym. Po czym stwierdziłem że, melodramat to chyba jest to ! Daje
do myślenia i nawet jeśli chodzi o błahe sprawy. Od tej pory ulubiony, no może poza science-
fiction- rodzaj filmów. I teraz chciałbym się zwrócić z pytaniem czy wie ktoś może czy będzie jakaś
kontynuacja ?

bounty997

coś tam słychąć, że ma być 3 część;) tylko ciekawe kiedy...

ocenił(a) film na 10
Daga20

miejmy nadzieje że bedzie ; )

ocenił(a) film na 8
verux3

Tak będzie 3 część, mam bardzo dobrego tłumacza internetowego i jestem na bierząco na twitterze Mario Casasa , jego stronie oficjalnej , jego facebooku, youtube i innych stronach. Dużo czytam na temat 3 części Trzy Metry nad niebem i wiem bardzo dużo na temat kontynuacji. Chyba dużo osób wie że scenariusz do filmu dokładniej 3 części(hiszskiej) ań ma napisać Federico Moccia, ma także napisać 3 część książki w wersji hiszpańskiej jak i włoskiej. Przywódcy filmu ogłosili że 3 część ma kończyć na dobre historię Babi i Hache.Trzecia część nie ma oficjalnego tytułu, ale potwierdzono że ta sama osoba ma pracować z Federico Moccia przy scenariuszu do filmu, w celu opracowania również 3 części książki. Ogłoszono także że w filmie ma pojawić się dużo przygód drugoplanowych bohaterów serii pierwotnej, rozwijając wątki poboczne. Maria Valverde, Mario Casas i Clara Lago zgodzili się na kontynuacje filmu..Hache(Mario Casas) będzie musiał zdecydować się którą z dziewczyn wybierze. Jest więcej niż prawdopodobne że kontynuacja się odbędzie.

użytkownik usunięty
Kaarolina1996

POOOOOOOOOOWAŻNIE? :DD rewelacja!

ocenił(a) film na 8

tak tak :)