tak, całkiem dobra choć hiszpańska wersja filmu wydaje mi się najlepsza i uważam, że jest stokroć lepsza niż książka .... można ją sobie pobrać na internecie :)
oglądałam film wersję hiszpańską i spodobał mi się i dlatego chciałam przeczytać książkę :) wiem że można pobrać książkę ale wolę ją czytać na kartce niż na komputerze
uwazam, ze warta przeczytania, gdy nie porownuje sie jej w zadnym stopniu do ekranizacji... bo mozna za wiele oczekiwac i sie rozczarowac... jako powiesc naprawde calkiem dobra ;)
Ja tam samo najpierw obejrzałam film i dlatego skusiłam się na przeczytanie książki, jednak muszę przyznać, że film mi się bardziej podobał, może dlatego że najpierw widziałam film, denerwowało mnie to, że w książce jest Step, a w filmie Hache. Jednak jak najbardziej warto przeczytać dla porównania, małe różnice co do filmu są.
Polecam! własnie skończyłam ja czytac i nie moge przestac o niej myslec...bardzo wciaga! jest niesamowita najlepsza ksiazka jaka czytalam i jeszcze z poleczniem filmu Rewelacja :) Koniecznie przeczytaj.