Tylko ciebie chcę

Tengo ganas de ti
2012
7,3 85 tys. ocen
7,3 10 1 85448
5,5 2 krytyków
Tylko ciebie chcę
powrót do forum filmu Tylko ciebie chcę

mam zamiar ją kupić, czy ktoś ją czytał, polecacie ją ?

ocenił(a) film na 10
Izkax_fw

tak, całkiem dobra choć hiszpańska wersja filmu wydaje mi się najlepsza i uważam, że jest stokroć lepsza niż książka .... można ją sobie pobrać na internecie :)

kinia1223

oglądałam film wersję hiszpańską i spodobał mi się i dlatego chciałam przeczytać książkę :) wiem że można pobrać książkę ale wolę ją czytać na kartce niż na komputerze

ocenił(a) film na 10
Izkax_fw

uwazam, ze warta przeczytania, gdy nie porownuje sie jej w zadnym stopniu do ekranizacji... bo mozna za wiele oczekiwac i sie rozczarowac... jako powiesc naprawde calkiem dobra ;)

kinia1223

dzięki za opinię, poszukam jej w empiku

Izkax_fw

Ja tam samo najpierw obejrzałam film i dlatego skusiłam się na przeczytanie książki, jednak muszę przyznać, że film mi się bardziej podobał, może dlatego że najpierw widziałam film, denerwowało mnie to, że w książce jest Step, a w filmie Hache. Jednak jak najbardziej warto przeczytać dla porównania, małe różnice co do filmu są.

sabter

Bo to są książki do włoskiej wersji filmu z 2004 r. i 2007r. dlatego są te różnice... ; )

ocenił(a) film na 10
Izkax_fw

Polecam! własnie skończyłam ja czytac i nie moge przestac o niej myslec...bardzo wciaga! jest niesamowita najlepsza ksiazka jaka czytalam i jeszcze z poleczniem filmu Rewelacja :) Koniecznie przeczytaj.

Aselka

na pewno przeczytam :)