ja rozumiem, że nie wszystkie filmy muszą się dobrze kończyć, ale dlaczego Hache wybrał Gin
????
z pewnością wybrałby z Babi i to z nią byłby, ale tak się stało dlatego, że Babi sie nim zabawiła i jeszcze do tego ta wiadomość o ślubie, zbiło go to z nóg to poleciał się pocieszyć do Gin bo tylko ona mu zostala... i coś tam do niej czuł. Ale Ja go che widzieć tak jak większość czyli z Babi... Dlatego czekam na 3 cześć. Tam ta wielko miłość pewnie wygra!!!:)
moim zdaniem Babi się nim nie zabawiła, ona po prostu chciała się wzinieść 3 metry nad niebo :)
tak naprawdę to nie ma możliwie jednego najlepszego zakończenia...bo jeżeli będzie z Babi to tak naprawdę zabawi się Gin...a jak będzie z Gin, to znaczy, że prawdziwa miłośc nie zawsze zwycięży :) trochę to pokręcone, ale nic dwa razy się nie zdarza :))
Gin to od początku był taki dodateek. zauroczyła go to chciał dzięki niej zapomnieć o prwadziwej miłości, i przeżyć coś nowego;P
no mi by było troche szkoda Gin gdyby w trzeciej części był z Babi, wiec myślę, że to powinno być tak, że któraś z nich musi umrzeć, wtedy żadna nie byłaby zabawką...
Czy na prawde tak trudno napisac SPOILER ? Albo przynajmniej nie zdradzac zakonczenia w tytule?!
Haha, tak trzeba. Nie mam zamiaru marnowac 2 godzin. Natomiast napisanie, że to spoiler zajęłoby ci kilka sekund. Ale po co ?
O czym ty gadzasz dziewczyno?
Wlasnie pokazujesz jakim jestes czlowiekiem. Masz w dupie innych bo ty jestes najwazniejsza.
znasz mnie, że mówisz jaka ja jestem??? NIE!!!!!!!!!!!! więc skończ tą durną gadkę...
ps. przeprosiłam szczerze i nawet zgłosiłam nadużycie swojego własnego postu!! ale widocznie Ty lubisz oceniać ludzi!
dobrze napiszę inaczej, bardzo Cię przepraszam, że swoim komentarzem zdradziłam Ci koniec filmu, mam nadzieję, że mimo to nie straciłeś ochoty na obejrzenie go!
PS: ale to nie moja wina ze Ty odebrałeś to jako sarkazm.
Ten film nie powinien powstac. Oczywiście, że Babi się nim zabawiła. Po co brała slub jak taka nieszczęśliwa teraz jest? Zepsuli tą postac, zrobili z niej wredną sukę. Nic dziwnego, że Hache jej podziękował i poszedł, co miał robic? Zostac jej kochankiem?
Ale ona przeciecz jeszcze nie wyszła za maż. Spanikowała i dlatego mu to powiedziała. Na samym końcu przyciesz dopiero suknie ślubną przymierzała.
Kolejny raz obejrzałam ten film i wydaje mi sie, że wybral Gin bo chce na nowo ulozyc sobie zycie. Zawsze bedzie pamietal o Babi bo z nia przezyl pierwsza wielka milosc(tak samo ona) jednak kiedy sie z nia spotkal zrozumial, że to co bylo kiedys juz nie wroci oboje sie zmienili i maja inne zycie zwlaszcza Babi. Teraz trzeba rozpoczac wszystko na nowo i wlasnie z Gin chce to zaczac.
Tak jak kazdy z nas wraca do pierwszej milosci tak samo on. Wydaje mi sie, ze ten film pokazuje, ze nawet po stracie kogos bliskiego mozna sie znowu zakochac na nowo i byc szczesliwym.