Tylko ciebie chcę

Tengo ganas de ti
2012
7,3 85 tys. ocen
7,3 10 1 85449
5,5 2 krytyków
Tylko ciebie chcę
powrót do forum filmu Tylko ciebie chcę

ja rozumiem, że nie wszystkie filmy muszą się dobrze kończyć, ale dlaczego Hache wybrał Gin
????

sylwiaaa1984

z pewnością wybrałby z Babi i to z nią byłby, ale tak się stało dlatego, że Babi sie nim zabawiła i jeszcze do tego ta wiadomość o ślubie, zbiło go to z nóg to poleciał się pocieszyć do Gin bo tylko ona mu zostala... i coś tam do niej czuł. Ale Ja go che widzieć tak jak większość czyli z Babi... Dlatego czekam na 3 cześć. Tam ta wielko miłość pewnie wygra!!!:)

ocenił(a) film na 9
Daga20

moim zdaniem Babi się nim nie zabawiła, ona po prostu chciała się wzinieść 3 metry nad niebo :)

ocenił(a) film na 9
sylwiaaa1984

tak naprawdę to nie ma możliwie jednego najlepszego zakończenia...bo jeżeli będzie z Babi to tak naprawdę zabawi się Gin...a jak będzie z Gin, to znaczy, że prawdziwa miłośc nie zawsze zwycięży :) trochę to pokręcone, ale nic dwa razy się nie zdarza :))

sylwiaaa1984

Gin to od początku był taki dodateek. zauroczyła go to chciał dzięki niej zapomnieć o prwadziwej miłości, i przeżyć coś nowego;P

ocenił(a) film na 8
sylwiaaa1984

no mi by było troche szkoda Gin gdyby w trzeciej części był z Babi, wiec myślę, że to powinno być tak, że któraś z nich musi umrzeć, wtedy żadna nie byłaby zabawką...

użytkownik usunięty
sylwiaaa1984

Czy na prawde tak trudno napisac SPOILER ? Albo przynajmniej nie zdradzac zakonczenia w tytule?!

ocenił(a) film na 9

a czy trzeba czytać opinię przed obejrzeniem filmu??

użytkownik usunięty
sylwiaaa1984

Haha, tak trzeba. Nie mam zamiaru marnowac 2 godzin. Natomiast napisanie, że to spoiler zajęłoby ci kilka sekund. Ale po co ?

ocenił(a) film na 9

jeżeli Cię to zabolało to przepraszam jak uraziłam Twoją filmową dumę!

użytkownik usunięty
sylwiaaa1984

O czym ty gadzasz dziewczyno?
Wlasnie pokazujesz jakim jestes czlowiekiem. Masz w dupie innych bo ty jestes najwazniejsza.

ocenił(a) film na 9

znasz mnie, że mówisz jaka ja jestem??? NIE!!!!!!!!!!!! więc skończ tą durną gadkę...
ps. przeprosiłam szczerze i nawet zgłosiłam nadużycie swojego własnego postu!! ale widocznie Ty lubisz oceniać ludzi!

użytkownik usunięty
sylwiaaa1984

no coz twoj wczesniejszy komentarz odbieram bardziej jako sarkastyczny

ocenił(a) film na 9

dobrze napiszę inaczej, bardzo Cię przepraszam, że swoim komentarzem zdradziłam Ci koniec filmu, mam nadzieję, że mimo to nie straciłeś ochoty na obejrzenie go!
PS: ale to nie moja wina ze Ty odebrałeś to jako sarkazm.

ocenił(a) film na 7
sylwiaaa1984

Tak trzeba , ja tez zawsze czytam opinie nie widze nic w tym zlego.

sylwiaaa1984

Ten film nie powinien powstac. Oczywiście, że Babi się nim zabawiła. Po co brała slub jak taka nieszczęśliwa teraz jest? Zepsuli tą postac, zrobili z niej wredną sukę. Nic dziwnego, że Hache jej podziękował i poszedł, co miał robic? Zostac jej kochankiem?

ocenił(a) film na 10
alien_2

Ale ona przeciecz jeszcze nie wyszła za maż. Spanikowała i dlatego mu to powiedziała. Na samym końcu przyciesz dopiero suknie ślubną przymierzała.

ocenił(a) film na 10
sylwiaaa1984

Kolejny raz obejrzałam ten film i wydaje mi sie, że wybral Gin bo chce na nowo ulozyc sobie zycie. Zawsze bedzie pamietal o Babi bo z nia przezyl pierwsza wielka milosc(tak samo ona) jednak kiedy sie z nia spotkal zrozumial, że to co bylo kiedys juz nie wroci oboje sie zmienili i maja inne zycie zwlaszcza Babi. Teraz trzeba rozpoczac wszystko na nowo i wlasnie z Gin chce to zaczac.
Tak jak kazdy z nas wraca do pierwszej milosci tak samo on. Wydaje mi sie, ze ten film pokazuje, ze nawet po stracie kogos bliskiego mozna sie znowu zakochac na nowo i byc szczesliwym.