Tylko ciebie chcę

Tengo ganas de ti
2012
7,3 85 tys. ocen
7,3 10 1 85449
5,5 2 krytyków
Tylko ciebie chcę
powrót do forum filmu Tylko ciebie chcę

Czy ktos moze mi wyjasnic po co Katina dzwonila do niego przed występem Gin? I tak bardzo prosila o pomoc, a on przyjechal i jakby zupelnie zapomnial o tym telefonie? Jakos nie zrozumialam tej sceny

ocenił(a) film na 10
annap601

wydaje mi sie, że po to dzwonila bo chciała aby on zobaczyl sie z Babi bo wiedziala pewnie, ze ona tam bedzie

Aselka

ale to blyo strasznie nie fair z jej strony, przeciez bardzo polubila Gin. Dziwne to... i ze on potem nawet nie zadla pytania: po co do mnie dzowniilas? Nie zastanowil sie ze moze jej sie cos stalo

ocenił(a) film na 10
annap601

po mimo, ze polubila Gin to chciala aby Hache sie z Babi zobaczyl bo widziala jak mu na niej zalezy tak jak w dyskotece jej szukal itd chcial sie z nia zobaczyc wiec pewnie dlatego postanowiła aby sie spotkali

annap601

Też się nad tym zastanawiałam. I nie rozumiem, po co był ten wątek o ciąży siostry Babi?

olciaaakxd

hm no chyba ze tak ale to bylo dziwne i chamskie z jej str bo wiedziala ze w tym momencie byl wystep Gin. Ten watek z siostra to jakies niepoerozumienie

ocenił(a) film na 8
annap601

Rzeczywiście mało rozwinięty był ten wątek siostry Babi, zastanawia mnie również wątek rodziców Babi też taki niedokończony.

ocenił(a) film na 8
Sathiya

Rzeczywiście, a w książce jednak było o tym dość sporo

Sathiya

To również mnie zastanawia, dlatego wydaje mi się, że jest szansa na kolejną część.

ocenił(a) film na 8
olciaaakxd

Ja uważam, że powstanie 3 część, ponieważ film cieszy się wysoką popularnością i nie zrezygnują z niego.

ocenił(a) film na 8
Sathiya

tylko nie jestem pewna to jest na ksiazce wzorowane, i tam chyba trzeciej czesci nie ma :( zreszta wlosi chyba tez poprzestali na drugiej cz. a oni zawsze kreca szybciej te filmy..

ocenił(a) film na 6
olciaaakxd

A ja mam nadzieję, że kolejnej części już nie będzie. Ta skończyła się szczęśliwie i ja jestem zadowolona. A jeśli powstanie kolejna, to obawiam się, że będzie już tak marna, że nie będę miała ochoty jej oglądać. Postawią na łatwe zyski a nie na jakość...

ocenił(a) film na 10
olciaaakxd

a we włoskiej czesci było cos o tej ciąży siostrze bo juz nie pamietam...?

Aselka

Wszystko pewnie się wyjaśni jak będzie nowa część tego wszystkiego czyli .. trzeci film xd

ocenił(a) film na 8
Aselka

Było o ciąży bardziej rozwinięte. Tam matka się wstydziła tego dziecka i namawiała córkę na aborcję, ale ona postanowiła, że urodzi :) a tu tylko jakoś o tym napomnknęli tylko i nic więcej..

ania33128

umknelo mi tez troche to jak Gin poznala Hugo. Ona za nim jechala bo jej sie spodobal tak? i cos tam mu zrobila z motorem?

ocenił(a) film na 8
annap601

znaczy ona go jakos niby szybciej gdzies zauwazyla i zaczela mu robic zdjecia, i chciala go dalej sledzic tylko przez przypadek walnela jego motor. przynajmniej ja tak rozumiem. zreszta na koncu filmu tez jest pokazane ze ona wystawila swoje prace i na kazdym byl hache jak np. po powrocie wital sie z katina itd.
w sumie mysle, ze trzeba obejrzec wloska wersje, zeby to lepiej zrozumiec, bo w hiszpanskiej duzo rzeczy jest niedopowiedzianych.

ocenił(a) film na 8
ania33128

Gin śledziła już Hache jak on jeszcze był z Babi. Czyli w pierwszej części. Pisała o tym też w pamiętniku ale nie pokazali tego w filmie. W ksiązce było o tym że on znalazł pamiętnik. Tutaj były zdjęcia i on się domyslił. Te ich niby przypadkowe spotkanie na stacji benzynowej było zaplanowane przez Gin bo się w nim zakochała i tyle