PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489641}
6,6 36 tys. ocen
6,6 10 1 35629
4,5 12 krytyków
U Pana Boga za miedzą
powrót do forum filmu U Pana Boga za miedzą

jaki widziałem w życiu... na pewno jeden z najgorszych w każdym razie. Propaganda, schematyczność, odmóżdżacz...

ocenił(a) film na 6
Przypalowiec

Może jakieś uzasadnienie czemu tak uważasz ? ;)

ocenił(a) film na 1
Podziemna

Wiesz... na szczęście zastosowałem mechanizm wyparcia i nie pamiętam za wiele... Ale cytując klasyczny tekst: "szkoda czasu i atłasu".
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
Przypalowiec

Więc trochę bez sensu się wypowiadać nie podając żadnych argumentów, bo się po prostu filmu nie pamięta. Skoro pamiętasz 'Propaganda, schematyczność, odmóżdżacz...' to argumenty powinny się znaleźć ;)

ocenił(a) film na 1
Podziemna

Wiesz, myślenie nie boli. Wypowiedź jest z końca sierpnia, od tego czasu mój mózg wyrzucił z siebie - i na szczęście - zbędny balast tego śmiecia.

Przypalowiec

Jesteś trollem i nic poza tym. Takie wymówki to możesz sobie w dupę wsadzić. Jak nie masz nic konstruktywnego o filmie (jakimkolwiek) do napisania to nie zachwaszczaj swoją osobą tego i tak już podupadłego pod względem merytorycznym portalu. Tyle w tym temacie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
antig

no sami Państwo widzą... atak nastoletnich pryszczatych :)

Przypalowiec

Nie obracaj kota ogonem. Sam się zdyskwalifikowałeś nie potrafiąc odpowiedzieć rzeczowo na pytanie Podziemnej. Te tłumaczenia o mechanizmie wyparcia to hmm... Budzą tylko mój lekki uśmiech. Poza tym ten twój nick bardzo dobrze współgra z tym co piszesz. Kończę z tobą tę jałową dyskusję (jeśli to dyskusją można nazwać, co najwyżej pyskówka z twojej strony chłopcze malinowy) bo tylko czas marnuję.

ocenił(a) film na 6
antig

Popieram, Przypałowiec - trafny nick. Swoją drogą ciekawy jestem jaka to propaganda została w tym filmie zawarta...