PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489641}
6,6 36 tys. ocen
6,6 10 1 35629
4,5 12 krytyków
U Pana Boga za miedzą
powrót do forum filmu U Pana Boga za miedzą

Skoro pierwszy film z tej serii (U Pana Boga Za Piecem) był całkiem w porządku, a już drugi (U Pana Boga W Ogródku) bardzo kiepski, czy jest sens aby produkować trzecią część? Czyżbyśmy nie mieli pomysłów aby stworzyć coś świeżego? :)

jodla007

To ja będę trzeci któremu bardziej podobała się 2 część :)

JakbySieDalo

Pffffffff mów sam za siebie ;) mnie sie podobała druga część bardziej od pierwszej ;)

JakbySieDalo

Mi tez sie podobala 2 czesc chociaz 1 bardziej... a tu nie chodzi o to zreszta czy sie podobala, czy nie, tylko czy sie sprzedala.... najwidoczniej druga czesc zarobia wystarczajaco kasy zeby powstal pomysl na realizacje 3 czesci... a i dobrze bo to spoko komedia

JakbySieDalo

ja tam obydwie części uważam za bardzo udane, a nawet nie wiem czy 2 nie była ciekawsza,
a skoro coś się sprawdza i sprzedaje to dlaczego z tego rezygnować, nikt nie oczekuje ze bedzie super, ale dla mnie wystarczy jeśli bedzie mi sie miło oglądało

JakbySieDalo

w drugiej odezwały się wiecznie milczące siostry ;)
dla mnie pierwsza była genialna, tzn, ksiądz był; zobaczymy, może i trzecia będzie całkiem, całkiem :D

dancewithangel

Mnie też się podobała bardziej druga część :D ale obie sa rewelacyjne przynajmniej nie tak głupie jak wiekszość polskich komedii

JakbySieDalo

mnie również obie się podobały :) mam tylko nadzieję, że trzecia nie będzie zawierała "wymuszonego" poczucia humoru

ocenił(a) film na 8
bright_lights

Mi się też podobały obie części i czekam z utęsknieniem na trzecią.