PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11307}

Ucieczka z Los Angeles

Escape from L.A.
1996
6,1 16 tys. ocen
6,1 10 1 16428
5,1 12 krytyków
Ucieczka z Los Angeles
powrót do forum filmu Ucieczka z Los Angeles

Mam jedna prosbe. Czy ktos z Was zna piosenke z filmu wtedy gdy Snake wylącza caly swiat (graja wtedy takie fajne gitarki) prosze o tytul. Film jest Super

ocenił(a) film na 6

Już przez chwilę myślałem, że chodzi o kawałek "The One". Kocham ten utwór tak jak White Zombie. Bardzo lubię też ten stary teledysk filmu. Pół roku ściągał się na eMule, jak nie więcej.

ocenił(a) film na 6

Mnie też się ta piosenka b. podobała. Zachorowałem na nią. E-mulem można capnąć tylko pewną jej wersję - jak któryś z przedmówców wspomniał - pod tytułem "Snake's uniform". Kawałek ten słyszymy w scenie, gdy Snake ubiera nowe wdzianko. Przedmówca oświecił mnie także, dlaczego nie mogłem znaleźć nieco zmodyfikowanego motywu "Snakes uniform" z końca filmu - gdy Snake "wyłącza" świat. Długo szukałem, ale nic z tego nie wyszło.
Swoją drogą - lubię także ten główny motyw muzyczny. Nieco bardziej preferuję oczywiście ten z "Ucieczki z NY" od podrasowanego z "Ucieczki z LA".

ocenił(a) film na 8
Dryden

http://www.youtube.com/watch?v=JgXRH95PTos <- 9 min soundtracku z filmu ;] Myślę że zaspokoi pragnienia większości ;]