PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11307}

Ucieczka z Los Angeles

Escape from L.A.
1996
6,1 16 tys. ocen
6,1 10 1 16428
5,1 12 krytyków
Ucieczka z Los Angeles
powrót do forum filmu Ucieczka z Los Angeles

Widać wyraźnie

ocenił(a) film na 1

że właśnie wówczas Carpenter zaczął tracić formę. A szkoda. Tym bardziej, że nakręcony po 15 latach sequel kultowego, niesamowitego filmu, to straszny gniot.

ocenił(a) film na 7
Shiloh

I to by było na tyle, jeśli chodzi o wypowiedź Kaczora Howarda... ^-^

ocenił(a) film na 1
NYPD

Nie rozumiem, co masz do mojej wypowiedzi.

ocenił(a) film na 7
Shiloh

Że dzieci i kaczory głosu nie mają... domyśl się.

NYPD

Kaczor za bardzo coś dzoibek kwaka jak dlamnie :-))))))))))))))))))

ocenił(a) film na 1
kamikaze81

Ja wyraziłem swoją opinię. Wy zaś rzucacie zdziecinniałymi tekstami. Piszecie, co tylko lepszego wam do głowy przyjdzie. Jeśli macie coś do czyjejkolwiek opinii, napiszcie swoje zarzuty w jasny, zrozumiały i nieobraźliwy sposób. Ja na filmwebie nikogo nie obrażam, a wam do tego niedaleko. Powinienem właściwie zignorować takie odpowiedzi (jeśli w ogóle można je tak nazwać, bo to raczej wojna podjazdowa), ale nie mogę siedzieć bezczynnie i patrzeć, jak inni użytkownicy robią dziwaczne i niecałkiem nieraz zrozumiałe riposty wobec moich słusznych czy niesłusznych opinii na temat filmów, czy twórców. Jeśli ja nie zgadzam się z czyimś zdaniem, zawsze staram się mu zwrócić uwagę uprzejmie (jeśli się przypadkiem zdarzyło, że było inaczej, znaczy to tylko, że miałem kiepski dzień), a nie bluzgac, lub zdawkowo i niezrozumiale komentować czyjąkolwiek opinię. Wy zaś postępujecie inaczej i być może nawet nie zdajecie sobie z tego sprawy. Na drugi raz pomyślcie, zanim odpowiecie na jakikolwiek mój post. I to nie jest nakaz, ale zwyczajna prośba, porada, na (lepsza?) przyszłość. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 1
Shiloh

Brawo,brawo.Niektórzy oceniają filmy głównie przez pryzmat aktorów,reżyserów itd no i nie da się powiedziec złego słowa,bo to "święta obraza"

ocenił(a) film na 1
Michalis85

Znalazł się kolejny użytkownik wyszukujący stare tematy. No gratuluję.