PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=780}

Uciekająca panna młoda

Runaway Bride
1999
6,3 74 tys. ocen
6,3 10 1 74146
4,6 16 krytyków
Uciekająca panna młoda
powrót do forum filmu Uciekająca panna młoda

niby to komedia romantyczna a film nie jest śmieszny a co do romantyczności to jakoś nie porwała mnie historia, wszystko zostało zrobione na siłę zaczynając od chujowego scenariusza do ostatniej sceny która jest już tak na chama wciśnięta, że mam wrażenie, że po prostu twórcy nie wiedzieli jak zakończyć ten kicz. no i fakt, że film trwa prawie 2 godziny też jest nie do przyjęcia, może jakby skrócili tą historię do 1,5 godz. to by się lepiej oglądało, tak więc jak pisałem 5/10 za kilka (ale naprawdę niewiele) zabawnych momentów

GxZas

Na mnie ten film także dobrego wrażenia nie zrobił ;/ Gościówa ma problemy ze sobą,że ciągnie ucieka? jaki w tym sens?
bez sensu ;P i jakoś uważnie tego nie oglądałam.. nudny ;)

GxZas

Jak dla mnie to trochę nudnawy filmik... ;)

ocenił(a) film na 3
Ann_17

Ostatnia godzina filmu ciekawa... a nastrojowo zaczęło się dopiero pod koniec razem z miłosnymi wątkami i bardzo nastrojową muzyką. Daję 6/10... Heh, wogóle podobna sytuacja jak w filmie "Pamiętnik księżniczki"...

użytkownik usunięty
Konieczko

Takie sobie ;/ Wyjątkowo przewidywalne, nudnawe... Pretty Woman było już lepsze ;)

ocenił(a) film na 6

gdybym już miała wybierać, to pretty woman nieco słabsze, ale filmy generalnie podobnego pokroju. niespecjalny pomysł. można jednak obejrzeć w leniwe popołudnie. 6/10