PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10028825}
6,2 9,7 tys. ocen
6,2 10 1 9672
6,2 32 krytyków
Ukryta sieć
powrót do forum filmu Ukryta sieć

Lepki

ocenił(a) film na 4

Lepki i ciągnący się jest ten film. Straszne dłużyzny i na siłę robiony mrok. Postacie jakies mało wyraźne . Cos nie tak ze scenariuszem . Słyszałem że książka jest dobra. Pewnie gdybym ją przeczytał przed obejrzeniem filmu to by nigdy nie dał tyle punktów.

ocenił(a) film na 5
ChrisKrasz

Książka niczym nie wyróżniająca się spośród zalewu polskich kryminałów, historia już opisywana wielokrotnie, no może mocniej wybrzmiewa przestroga, abyśmy byli mniej naiwni w sieci. Wszystko jest w niej przeciętne: historia, bohaterowie, język i rozwiązanie bez rozwiązania. Następne części trochę lepsze.

ocenił(a) film na 4
Agatonik

Zapewne masz rację . Książki nie czytałem i teraz tym bardziej jej nie przeczytam . Denerwowała mnie w filmie taka, jakaś powierzchowność , a zarazem kleistość Temat przecież dobry na film kryminalny i można by zrobić niezły thriller. Nie ważne . Ciekaw jestem czy widziałaś film z Nicolas Cage "Dream scenario" ? Dlaczego pytam? Znając troszkę Twoje upodobania do filmów psychologicznych i z jakąś przenośnią . Ciekaw bym był Twojej opinii i wrażeń . Pzdr.

ocenił(a) film na 5
ChrisKrasz

Oglądałam i naprawdę mi się podobał. Dla mnie o tym jak stracić kontrolę nad swoim życiem, nad tym, co robisz, a właściwie nie robisz, tylko jest to w głowach innych.

ocenił(a) film na 4
Agatonik

Dzięki , nie ujął bym tego lepiej . świetna i trafna diagnoza . Dzię ki i pozdrawiam :-)