Hey,czy ktos ma namiary gdzie w necie mozna go zobaczyc?:> kuzwa malo kiedy filmu nie znajduje ale ten to sie mega w ukryciu kryje :P
hmm no to moze wreszcie bedzie na normalnych stronach z filmami:>tak akurat nie mam konta wrr
Konto na Amazon Prime Video kosztuje śmieszne pieniądze na cały rok. Za miesiąc użytkowania konta piwa za to nie kupisz.
nie ma takiej potrzeby kupna czegos wiecej niz 0zl jak potrafisz szukac :) no akurat juz jest na necie,calkiem niezly film :) pozdrowki
Dobrze o tym wiem. Nadal kilka filmów ściągam "free" ale czasy coraz cięższe w branży... A 49zł na 13 miesięcy to nie pieniądz a oszczędza twój cenny czas. A konto można dzielić między znajomych i koszty jeszcze bardziej spadają.
Ty chcesz mnie nadal przekonac ze 49zl to lepiej wydane niz 0zl?:) mam mnostwo serialow i filmow w necie czego Prime nie ma,a w ulubionych zakladkach mam ogladania na chyba najlblizszy rok:) totalny bezens pchania hajsu amerykancom:>to jakbym chcial isc do maka na drwala ! ha tfu ! zrobie w domu :D temat wyczerpany,heyka:)
W takim razie nie cenisz swoje cennego czasu na ściąganie. Rozumiem Twój tok myślenia. Kiedyś tak samo robiłem ale dziś mój czas jest cenniejszy niż około 3,8zł na miesiąc. Pozdrawiam