PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=545895}
6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 62130
4,7 39 krytyków
Uncharted
powrót do forum filmu Uncharted

Obsada

ocenił(a) film na 4

Nathan Drake - Chris Pratt (Gerard Butler)
Viktor Sullivan - Robert de Niro
Elena Fisher - Anna Faris (?)
Gabriel Roman - Joe Pesci
Atoq Navarro - Leonardo di Caprio (Eric Bana) (?)
dowódca piratów - Omar Sy (?)

Nie wiem, kto mógłby zagrać Eddy Raję. Długo się zastanawiałem, ale w dalszym ciągu nie mam pomysłu. Zapraszam zatem do wspólnej dyskusji ;). Mam nadzieję, że wspólnymi siłami coś wymyślimy. Zatem zapraszam do rozmowy i czekam na wasze sugestie i rekomendacje. Do usłyszenia!!! ;)

Optimus_999

Tak samo sądze, że idealnym wyborem jest Chris Pratt lecz do innych mam trochę wątpliwości napiszę ci jak ja bym to widział
Nathan Drake - Chris Pratt lub Jake Gyllenhaal
Victor Sullivan - Matthew McConaughey,Robert Downey Jr lub Christoph Waltz
Elena Fisher - Emily Blunt lub Natalie Portman
Gabriel Roman - Robert De Niro lub Max Martini
Atoq Navarro - Andy Serkis lub Gererd Butler
A na brata Nathana to bym wybrał Jude Lawa
Właśnie ja też nie wiem kto by zagrał Eddego Raję.
Myślę że złożyłem fajną obsadę co wy na to czy też wam sie podoba jak nie to napiszcie kom :D

ocenił(a) film na 4
peda123

Fajny pomysł, szczególnie świetnie by było gdyby Serkis zagrał Atoqa Navarro. Twarz dokładnie do niego pasuje ;)
Victor Sullivan - tutaj wciąż nie wiem, ale Matthew McConaughey jest ciekawym pomysłem.
Robert Downey Jr nie moim zdaniem bo on gra Iron Mana i koniec kropka. Natomiast Christopher Waltz to świetny aktor ale ja bym go widział w roli Gabriela Romano.

Elena Fisher - myślę i myślę i myślę, że Anna Faris się nie nadaje. Lepsza by była rzeczywiście Emily Blunt albo Blake Lively ;)

Tak ja uważam :)

Optimus_999

Scott Eastwood to idealny Nathan Drake!!!!!

Optimus_999

Nie no, ale to chyba logiczne, ze Elenę najlepiej zagra Elena, czyli Emilly Rose.

Optimus_999

blake lively to idealna Elena!

ocenił(a) film na 4
zadra_filmweb

To by się zgadzało ;)
Ale kto wtedy reżyserem filmu? Ja propunuję Guy Ritchiego, bo Uncharted to film w jego stylu. Dobra akcja ale też porządne żarty ;)
Natomiast Nathan Drake to musi być Chris Pratt. Nikt inny nie nadaje się do tej roli ;)

Optimus_999

Victor Sullivan: http://1.bp.blogspot.com/-3kbjrTLoe-k/UJ66iCVXRJI/AAAAAAAAADE/sdZphmcgwSE/s1600/ Tom+Hanks+Stache1.jpg

ocenił(a) film na 4
zadra_filmweb

He he, dobry żart ;)
Choć aktor rzeczywiście świetny :)

ocenił(a) film na 4
zadra_filmweb

A może byś chciała wziąć udział w moich konkursach:

Jeden dotyczy Star Warsów:
http://www.filmweb.pl/film/Gwiezdne+wojny%3A+Przebudzenie+Mocy-2015-671051/discu ssion/Oscary+-+Star+Wars,2817698

A drugi filmów tegorocznych z lata 2016 roku:
http://www.filmweb.pl/film/Legion+samob%C3%B3jc%C3%B3w-2016-725816/discussion/SU MER+PALMS+AWARD+2016,2812186

To co, weźmiesz udział?

Optimus_999

A może jako Nathan - David Boreanaz (chociaż lepszy chyba Gerard Butler) , a Elena - Charlize Theron lub Kate Beckinsale