6,2 64 tys. ocen
6,2 10 1 63611
4,6 30 krytyków
Uncharted
powrót do forum filmu Uncharted

Nie wiem co miał we łbie reżyser, ale normalny to on nie jest.
Ten karypel nie pasuje i nie wygląda jak Nathan, psuje jego growy imidż i wgl...
Ehhh... pójść pójdę, ale już czuję w kościach bycie oficjalnym hejterem tej produkcji :@

ocenił(a) film na 5
settokaiba

Moze nie jest jedynym ktory sprawdzilbym sie w roli, ale cos czuje ze bedzie swietny. Zastrzezenia mam jedynie do sullego.

ocenił(a) film na 7
KrzychuSwar

Ja patrzę przez pryzmat tego iż jestem fanem gry. Właśnie. Niestety Fanem Gry...
I dla mnie Hochland w tej roli jest nie do przełknięcia.
Mam niestety z tym problem od zawsze. Jeśli film jest nakręcany na podstawie innego źródła, gdzie postać jest mocno zarysowana, to reżyser zawsze umiejętnie potrafi to spier.dolić i dobrać takiego aktora, który ni w kij dmuchał nie będzie się utożsamiać z głównym bohaterem.
Podobnie było np z netflixowym Punisherem, no gdzie ten chłopaczek do roli Franka...
Wiem, że Hochland jest na topie, ale on wygląda jak chłopaczek i bliżej mu do Petera, niż do dorosłego Nathana.
I zawsze fanowskie produkcje wyśmiewają hollywoodzkie.
Oglądałeś Uncharted 4 fan film na ytb z Nathanem Filionem ?
Przecież Filion to urodzony Drake, nawet Sully w tym filmie wyglądał ok, Elena trochę kiepsko, ale dwie podstawowe postacie to mistrzostwo.
Oczywiście reżyser tego fan filmu pewnie nie widział, bo gdyby widział to musi być naprawdę zdrowo je.bnięty. Z Filiona wprost wylewa się Drake.

ocenił(a) film na 5
settokaiba

Ogladalem. A ogladales chocby wieska od netflixa?

ocenił(a) film na 7
KrzychuSwar

oglądałem. wymiękłem po 2 odc. walka ze strzygą była tylko fajne, pozostałe 6 odc czy ile ich tam było oglądałem przez ponad rok :P nie jestem fanem wieśka, baa, nawet nie lubię tej postaci, ale jakoś po poółtorej roku obejrzałem do końca i nie byłem zadowolony.

ocenił(a) film na 5
settokaiba

to jest dość podobna sytuacja.

ocenił(a) film na 7
KrzychuSwar

zresztą netflixowy punisher też mi się nie podobał. ludzie i tak pójdą - ja pójdę - i im będzie się podobać. pewnie znajdą się nawet fani gry, którzy stwierdzą, że kurna Drake w grze powinien właśnie wyglądać jak Hochland a nie jak Drake, i ktoś kiedyś stworzy jakiś prequel Uncharted na ps5 gdzie Drake będzie hochlandem i wgl zaje.biście.