PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=295316}

Underworld: Bunt Lykanów

Underworld: Rise of the Lycans
2009
7,1 98 tys. ocen
7,1 10 1 97973
5,4 16 krytyków
Underworld: Bunt Lykanów
powrót do forum filmu Underworld: Bunt Lykanów

Niech ktos chociarz poda jeden dowód na to, ze wyjdzie U3 :P Cały Filmweb :P Dodaje filmy których niebędzie takie jak U3 czy Constantine 2 i na dodatek wystawiają im oceny HAHAHAHAHA normalna parodia i nic więcej ja zaraz z nudów dodam Underworld 9999999999 :p

Nexov

hmmm dziwne ze tutaj juz oglosili trzecią czesc ,a na imdb.com jescze zadnej informacji na ten temat nie ma. z tego co czytalem rezyser tylko mial szkic under ...3 ale nie zapowiedzial oficjalnie ze ona powstanie wiec .....;/

ocenił(a) film na 7
samuel666

Bo to drodzy panowie nazywa się pozytywne myślenie :P

Na sieci krązy sporo informacji że trójka miałaby być prequelem opowiadającym o selenie po przemiania...

W każdym razie założe się ze trójka powstanie bo dwójka była naprawdę dobra i nakosi napewno sporo floty :)

Negative

no no nakosi ;] ale juz podobno bez Kate.B --tak czytalem w jakims wywiadzie rezysera.;] mozliwe ze aktorem nr 1 bedzie ukochany scott speedman z niesamowitym ,,talentem,, aktorskim ;)

samuel666

Ta :P Nawet jeśli powstanie to jak może być bez Kate pierwszoplanowej postaci :| chyba z jakichś dziwnych gazet czytasz

Nexov

co ty nie powiesz;]
nie czytalem ale widzialem film w ktorym byl rezyser i jego zona Kate.B
i rezyser powiedzial to jasno wiec .....;]

pozdro :*

samuel666

Co ty nie powiesz :P

To tak jakby nakręcili Blade 3 bez Blade`a. Powiedz mi w jakim wywiadzie tak powiedzial Pan Wiseman to go spróbuje gdzieś znaleźć, bo to jedna wielka ściema i wielu sie ze mną zgodzi

Nexov

no powiem powiem;p;pp

nie wiem czy to sciema czy nie(hollywood) filmik ogladalem przed premiera evo wiec juz nie pamietam gdzie go mozna znalesc.powiedzial wyraznie ze nast czesc bedzie prawdopodobnie bez KaTE

,,wszystko jest mozliwe ,ale nic nie jest pewne,, ;p;p;pp

ps: pomysl ,przeciez ta aktorka ma teraz wzziecie;] ja na jej miejscu nie chcial bym wystepowac w ktoryejs tam czesci underworld bo to raczej nie ,,promuje ,, takiej osoby .

samuel666

No ale jeżeli podpisałaby konkratkt to chyba na wszystkie jego części :|

Nexov

a gdzie masz napisane ,ze podpisala kontrakt na wszystkie czesci? .Zadna szanowana aktorka by tego nie zrobila!!!!EVO nie zebral dobrych recenzji z tego co czytalem na zagraicznych stronach ,ale kasy zabral sporo.wiec po co jescze bardziej sei ,,cofac,, ???

ps:cholera;/jak mozna bylo tak zwalic klimat po bardzo dobrym w jedynce!!!!!!???!?!??!;/;/;/;/

Nexov

kolo ma nie pokolei w glowie..... bez kate o boshe.... co za palant

Avnith_Edd

male,smieszne dziecko----czytanie ze zrozumieniem to podstawa, ale to chyba dopiero z tego co pamietam zaczyna sie w gimnazjum wiec masz prawo miec pewne braki;];]

pozdrawiam cie kotku

ocenił(a) film na 6
Nexov

Eh samuel kręcisz jak jasna cholera na oko to widać.

Rimmi87

na oko? jestem tego pewny jak jasna cholera(na oko) ;];];]

Google sa wyznacznikiem inteligecjji takich jak ty czasami wiec prosze bez zbednego pieprzenia.

samuel666

heh nawet pomyśl tak sam, że jakby Kate nie grała w trzeciej części to film by zarobił dwa razy mniej, zresztą sójrz sam na plakaty UE wzędzie i pomyśl, że nagle w U3 by zniknęła, glupie nie sądzisz?

Nexov

sluchaj .ja tylko opisuje to co widzialem i slyszalem w wypowiedzi rezysera.a jak bedzie to sie przekonamy.nie wiem czy Len .W mysli ze zarobi tyle kasy co na evo;/ bo jak juz wspomnialem krytycu nie byli delikatnie mowiac zachwyceni kontynuacja underworld'a...
moim zdaniem bardziej prwdopodobne jest to ,ze w 3 czesci(o ile taka powstanie ) nie zagra Kate.B..... ale nie plakaj ;pp;p;p za to zobaczymy drewnianego scott'a speedman'a;pp;p;p

ocenił(a) film na 7
samuel666

Przedewszystkim Kate jako zona Wiesmana jesli mialaby nie grac w tym filmie to nie dlatego, ze uznaje je za złe. po drogie, to miedzy innymi dzieki underworld ma teraz takie wziecie, a jej rezyser ma nie mniejsze. Po kolejne krytycy są od tego rzeby krytykować, a jeśli chodzi o serwisy, to evo ma na filmwebie ponad osiem a na imdb 6.8, czyli ogolne przyjęcie jest całkiem niezłe.

Negative

dzieki underworld ma taki wziecie ??;/dziwna teoria.zobacz sobie jej filmy przed premiera underworld.ej ja nie moge stwierdzic ze ma nie ma wziecia dzieki underworld,tak samo jak ty ze ma dzieki ....---takie sprostowanie;]pieprzy mi sie juz ;pmoze i sa zeby krytykowac a serwisy to ja przynajmniej tego nie biore pod uwage bo np na imdb tak samo glosuja osoby majace 12 lat i 30----to tylko ocena .a informacje o chlodnym przyjeciu filmu biore i roznych programow telewizyjnych.
chyba nie myslisz ,ze Kate zagra w nast ffilmie ze wzgledu na swojego Lena(tutaj mimo wszystko liczy sie kasa) ;/-------)tutaj chyba zle cie zrozumialem. ;p;p

samuel666

ale dalem d... moj post chyba nie trzyma sie kupy;p;p;p ale i tak da sei z niego troche ,,wyciagnac,,;p;p

Nexov

Fajnie by bylo gdyby wyszla 3 czesc:)mam nadzieje ze rownie dobra jak 2 pozostałe

brissenden

Czytalem gdzies ze ma wyjsc 3 czesc. Wedlug mnie to jakis farmazon puszczony przez ludzi. 2 pierwsze czesci bly dobre ale 3 to by byla lekka przesada. filmy mi sie podobaly ale 2 skonczyla sie tak jakby nie mialo by byc juz 3 czesci. Wiec uwazam ze 3 nie nadajdzie. pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
jenso

LOL - 2 sie skończyła i zostawiła kilka wątków niewyjaśnionych i sama końcówka filmu wskazuje że 3 częśc mogłaby być ale trzeba uważnie oglądać :)

PZDR

Marins

LOL wlaśnie sama końcówka wskazuje na to, że nie mogłaby powstać :P

ocenił(a) film na 10
Nexov

"LOL wlaśnie sama końcówka wskazuje na to, że nie mogłaby powstać :P"

LOL :P

Marins

"LOL :P"
jaki lolek :p Co niby może być w U3

ocenił(a) film na 10
Nexov

To czego niebyło w 1 i 2 częsci. Moga być np przedstawione dalesze losy Selen albo samego Michael'a Corvin'a czy też bądź okarze się że William miał jeszcze jakies dzieci... itp itd ;] pozatym Len Wiseman w wywiadzie powiedział że zanik powstał UWE to już mieli dużo szkiców scenariusza co do trzeciej części a obecnie maja 3 wersje skończone także wszytko jest na najlepszej drodze :) i cytuje Len'a" bardzo bym chciał żeby powstała 3 część... (skoro chce a scenariusz jest "gotowy")" no i jeszcze nie jest pewne czy Kate.B zagra ;/ ale to już wiecie.
PZDR

Nexov

,,Co niby może być w U3,, OMG co za pytanie;/;/

samuel666

To czego ty na nie nie odpowiedziałeś, zaraz powiesz, że to oczywiste:PPP :|

William miał dzieci tak tak.. :P ale skoro mówisz, że maja scenariusz i szkice to kto wie, bądźmy opytmistami :)

ocenił(a) film na 10
Nexov

Oj weźcie ;/. Po co by mieli dodawać film jaki nie pwostanie ?! ;/. Underworld 3 bedzie !. Na wp.pl pisało, podobno mają wiele pomysłów co do...następnych części ;/. Podobno mają tego wszystkiego conajmniej na 6 cześci !! ;/. 2 czesć byla fatalna i nudna to jakie będą następne ? ;/.

ocenił(a) film na 6
Nexov

Dowód;)
http://film.wp.pl/p/id,68526,wiadomosc.html [film.wp.pl/p/id,68526,w...]

Nexov

Gdybyś był uważniejszy to bys wiedział że już gdy wychodziła pierwsza częśc underworlda to w wywiadach itp. były zapowiedzi że to ma być trylogia. Tylko niewiadomo było czy uda im się nakęcić kolejne części bo mieli sporo procesów o plagiaty.

temari333

Prosze bardzo: http://www.imdb.com/title/tt0834001/ ;p;p

ocenił(a) film na 9
Nexov

Kolejny dowód ;)
http://baxojayz.blogspot.com/2006/08/underworld-3-in-works-officially.html

LukC

Mimo iż minęło już trochę czasu jak czytam w różnych źródłach nadal podając
obsadę nie widzę tam Kate macie może niepodważalny dowód na to że zobaczę ją w następnej części :P bo jak już pisali powyżej bez pierwszoplanowej postaci to już nie ten sam film. :)

jadarek

kate niezagra lecz ta czesc moze byc zajebista ;]]]]niedługo sciagne z lektorem moze bedzie w torrentach ;p