dobry film, nie spodziewałem się tego po trzeciej części, bo już druga nie była najlepsza, także spore zaskoczenie, moim zdaniem lepszy od poprzedniej odsłony; wciągająca historia, znakomicie się oglądało, sporo akcji, jak zwykle super klimat; fantastyczne kreacje Nighy'ego i w szczególności Sheena; na minus raczej brak Beckinsale, jednak twórcy całkiem nieźle sobie bez niej poradzili
Moja ocena: 7/10
Co do Beckinsale to się zgodzę, ale w kwestii jej bohaterki jako dziecka. Myślałem, że jednak doczekam się tej chwili gdy zostanie ona zmieniona w wampira, no ale cóż, mówi się trudno. I tak, trzecia część przebiła dwójkę i wg mnie nawet jedynkę. Lepszy klimat i fajniejsza historia, aczkolwiek gdyby nie nawiązanie do przeszłości w jedynce to trójka już by tak bardzo nie wciągała.
Oglądałem ten film chyba po raz drugi i muszę przyznać że chodź jest bardzo dobry jak na tą tematykę to jednak za drugim razem zauważyłem słabą grę aktorską głównego bohatera czyli tego Lykana był mało przekonujący i także zbyt sztuczne wilkołaki które na pysku nie za dobrze się prezentowały ale i tak 7/10 ode mnie.Pozdro