Powiem wam, że film Underworld był całkiem dobry jak na horror/przygoda.
Underworld 2 już gorszy, a 3 to już będzie totalna porażka. Każda kontynuacja filmu z innym aktorem pierwszoplanowym to już nie to samo. Tyle...
jak nie a kogo pokazuja na zdjeciach przeciez to kate:) tez jej nie poznalam ale przyjrzyj sie ma dlugie wlosy
to nie Kate tylko Rhona Mitra, też niczego sobie z wyglądu jednak to już nie to, przypomnijcie sobie taki film jak Gatunek pierwsza cześć była super druga już to był gwoźdź do trumny a trzecia to szkoda nawet porównywać z tym tytułem.
Ta część ma opowiadać dzieje wojny wampirów z wilkołakami zanim Selene(Kate Beckinsale) została przemieniona w wampira ...
Właśnie dajmy szanse temu filmowi, jak narazie zwiastun kozak, a koleś który się filmem zajął to z tego co pamiętam po dodatkach o produkcji to spoko ziomek. Zresztą Len Wiseman prawuje piecze nad produkcją, może i nie ma Seleny i Michaela ale jest Kraven, Viktor, Lucian, Raze, Sonja i Tanis. Wiec jestem bardzo ciekawy tej produkcji. Tak samo rzecz ma się z Terminatorem tylko tam to już taki kocioł się zrobił że strach nawet czekać ale też trzeba dać szanse z tym ze tam gorzej z reżyserem ale Christian Bale jako Connor i wojna z maszynami bardzo mnie przekonuje do owego czekania.
Pozdrawiam
Ja też nie bardzo wyobrażam sobie Underworld bez Selene... w końcu to główna bohaterka -.- A z resztą, przecież z poprzednich części wiemy jak zakończył się bunt Lucian'a.... Ale mimo wszystko czekam niecierpliwie x)
Mi się wydaje, że film będzie ciekawy. Ukażą nam znowu coś innego i zobaczymy to ze strony wilkołaków,a nie tylko wampirów. Czekam z niecierpliwością na film w kinie.
Też tak myśle bez Kate to już nie to samo choć by nie wiem jaki był mocny, Jedynie ona pasuje do tego filmu, ciekawe czemu nie zagrała w czesci 3
Dokładnie, tytuł filmu nie brzmi Wampirzyca Selena tylko Underworld czyli opowiada o wampirach i wilkołakach a nie dokłądnie o tej postaci, tak samo rzecz sie ma z terminatorem, ja wiem ze polacy nie lubią zmian ani przyzwyczajania sie do czegoś nowego ale dajmy szanse wyjść filmom na dvd i do kin.