PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=295316}

Underworld: Bunt Lykanów

Underworld: Rise of the Lycans
2009
7,1 98 tys. ocen
7,1 10 1 97973
5,4 16 krytyków
Underworld: Bunt Lykanów
powrót do forum filmu Underworld: Bunt Lykanów

Powiem wam, że film Underworld był całkiem dobry jak na horror/przygoda.
Underworld 2 już gorszy, a 3 to już będzie totalna porażka. Każda kontynuacja filmu z innym aktorem pierwszoplanowym to już nie to samo. Tyle...

Woody_V_

jak nie a kogo pokazuja na zdjeciach przeciez to kate:) tez jej nie poznalam ale przyjrzyj sie ma dlugie wlosy

ocenił(a) film na 8
Woody_V_

a ja mam to gdzies ze Kate nie bedzie. Liczą sie wampiry vs wilkolaki :))

Woody_V_

to nie Kate tylko Rhona Mitra, też niczego sobie z wyglądu jednak to już nie to, przypomnijcie sobie taki film jak Gatunek pierwsza cześć była super druga już to był gwoźdź do trumny a trzecia to szkoda nawet porównywać z tym tytułem.

Lysy1900

Ta część ma opowiadać dzieje wojny wampirów z wilkołakami zanim Selene(Kate Beckinsale) została przemieniona w wampira ...

ocenił(a) film na 10
Tibn

Właśnie dajmy szanse temu filmowi, jak narazie zwiastun kozak, a koleś który się filmem zajął to z tego co pamiętam po dodatkach o produkcji to spoko ziomek. Zresztą Len Wiseman prawuje piecze nad produkcją, może i nie ma Seleny i Michaela ale jest Kraven, Viktor, Lucian, Raze, Sonja i Tanis. Wiec jestem bardzo ciekawy tej produkcji. Tak samo rzecz ma się z Terminatorem tylko tam to już taki kocioł się zrobił że strach nawet czekać ale też trzeba dać szanse z tym ze tam gorzej z reżyserem ale Christian Bale jako Connor i wojna z maszynami bardzo mnie przekonuje do owego czekania.

Pozdrawiam

Woody_V_

Ja też nie bardzo wyobrażam sobie Underworld bez Selene... w końcu to główna bohaterka -.- A z resztą, przecież z poprzednich części wiemy jak zakończył się bunt Lucian'a.... Ale mimo wszystko czekam niecierpliwie x)

ocenił(a) film na 10
Ajka13

Mi się wydaje, że film będzie ciekawy. Ukażą nam znowu coś innego i zobaczymy to ze strony wilkołaków,a nie tylko wampirów. Czekam z niecierpliwością na film w kinie.

ocenił(a) film na 10
Woody_V_

dokladnie jak nie ma kate to nawet mnie tak nie ciagnie do tego filmu . . . ;/

użytkownik usunięty
Sebastian_tylkomanu_2

Też tak myśle bez Kate to już nie to samo choć by nie wiem jaki był mocny, Jedynie ona pasuje do tego filmu, ciekawe czemu nie zagrała w czesci 3

Bo rzecz dzieje się zanim została przemieniona w wampira

ocenił(a) film na 10
katinka2_2

Dokładnie, tytuł filmu nie brzmi Wampirzyca Selena tylko Underworld czyli opowiada o wampirach i wilkołakach a nie dokłądnie o tej postaci, tak samo rzecz sie ma z terminatorem, ja wiem ze polacy nie lubią zmian ani przyzwyczajania sie do czegoś nowego ale dajmy szanse wyjść filmom na dvd i do kin.