Wczoraj byłam w kinie i to wg. nie było podobne to horroru ; /. Nawet w niektórych momentach sie śmiałam . ;] Film był nudny troche . ;/ Ale dało sie go obejrzeć.
Horrorami nazywa się wszystkie filmy o wampirach i wilkołakach. A jeżeli widziałaś poprzednie części to było oczywiste, że nie będzie się czego bać. Chociaż moja koleżanka się bała i czasami musiała zamykać oczy ^^ No cóż, ale ona nie ogląda tego typu filmów i z trudem ją wyciągnęłam do kina ;p
"" Horrorami nazywa się wszystkie filmy o wampirach i wilkołakach. A jeżeli widziałaś poprzednie części to było oczywiste, że nie będzie się czego bać. Chociaż moja koleżanka się bała i czasami musiała zamykać oczy ^^ No cóż, ale ona nie ogląda tego typu filmów i z trudem ją wyciągnęłam do kina ;p ""
Tu Cie musze poprawić ;) . Są także komedie o wampirach, np. Dracula wampiry bez zębów . I tu nie moge powiedziec, że to jest horror, bo tam lałem ze śmiechu :P
Wiec jak widac nie wsyzstko co o wampirach to horror .
No dobra, komedie o wampirach też są.
Więc to jest tak:
- najpierw sprawdzają czy w ogóle w filmie jest wampir
- jeśli jest to sprawdzają czy nie jest to komedia
- a jeśli nie jest to dostaje etykietkę horror
Może być? ;p
Nie denerwujcie mnie, ja tu mam ustalone poglądy, że każdy film o wampirach to horror, a wy tu mi zaczynacie wmawiać, że wcale tak nie jest ;p
A Zmierzch na filmwebie ma horror i romans... Więc mamy dwa w jednym ;]
Sa także kryminały o wampirach lub sensacje :P . POwstaly nawet seriale o wampirach (Czysta krew i chyba Pod oslona nocy ) :P . Powiesz mi ze to tez horrory ?