PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=295316}

Underworld: Bunt Lykanów

Underworld: Rise of the Lycans
2009
7,1 98 tys. ocen
7,1 10 1 97809
5,5 16 krytyków
Underworld: Bunt Lykanów
powrót do forum filmu Underworld: Bunt Lykanów

Lucian a Kraven

ocenił(a) film na 8

Dlaczego Lucian skoro był taki potężny zginął z ręki kogoś takiego jak Kraven ?
Przecież on był tak silny że był w stanie rywalizować nawet z Viktorem.

i drugie pytanie w obsadzie Kraven jest a nie widziałem go w filmie, w jakim momencie był ?

ocenił(a) film na 7
Reetz

lucjan, nie zginął z ręki kravena tylko się z nim dogadał, i udali jego śmierć,
A po kilkuset latach, zabił go przy pomocy pistoletu, do tego nie musiał być silniejszy.

ocenił(a) film na 8
Reetz

Wiesz co to jest SPOILER ?! krwa... oznacza sie takie wpisy..

ocenił(a) film na 8
Wictorias

No ale on zginął w 1 części a bunt lykanów to 3 >.<
Nie pomyślałem żeby zrobić spoiler tutaj, sorry, nie umiem tego zmienić chyba się nie da

ocenił(a) film na 7
Reetz

A jednak:) Sama też zaczynałam od trzeciej części, narzeczony widział dwie pierwsze, a gdy pojawiła się trzecie oglądaliśmy już razem:) Potem sama nadrobiłam dwie pozostałe.

ocenił(a) film na 10
Reetz

Ostatnia scena z filmu ;p Jest ukazana Selene, która siedzi tam wysoko na krawędzi i wtedy Kraven się zwraca do niej i mówi jej, że to Viktor zamordował jej rodzinę. Co prawda, Kraven nie jest pokazany, ale kto pamięta, to może go rozpoznać po głosie ;)

ocenił(a) film na 7
pomsta1350

A nie było tam sceny jak Viktor wpierdziela członków rodziny Seleny a Kraven zza rogu się przypatruje temu, mogłem pomylić filmy. Być może to w pierwszej części pokazano w retrospekcjach, sam już nie wiem :S

ocenił(a) film na 10
SCORPION60

Niee :D To było w drugiej części, jak Marcus w zamku wampirów pozabijał obstawę Kravena, a następnie przejrzał wspomnienia Kravena, po czym go zabił ;D Tak mi się przynajmniej wydaje ;)

ocenił(a) film na 7
pomsta1350

byc może ;) dawno oglądałem i mogłem pokręcić.

ocenił(a) film na 8
Reetz

Według mnie Lucian byłby lepszym bohaterem niż Selene od Przebudzenia i Więzów Krwi. Fakt Selene, a raczej Kate to fajna laska, fajne ma ciało, ale co to za filmy pozbawione dobrej fabuły jak dwie ostatnie części Underworlda, gdzie zalatuje to wprost jakimś filmowym Resident Evilem.